آمار مطالب

کل مطالب : 182
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


** ** ***** *****
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : یک شنبه 9 بهمن 1390
نظرات

آغاز نشست بين المللي جوانان و بيداري اسلامي 1000 جوان از 73 كشور در تهران


نخستين اجلاس بين المللي جوانان و بيداري اسلامي با حضور بيش از 1000 نفر از جوانان جهان اسلام از امروز آغاز به كار مي كند.
علي اكبر ولايتي، دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي صبح شنبه با حضور در پژوهشكده باقر العلوم(ع) در نشستي خبري درباره اجلاس بين المللي جوانان بيداري اسلامي كه طي دو روز از يكشنبه در مركز همايش هاي بين المللي برج ميلاد برگزار مي شود، گفت: در اين همايش بيش از 1000 تن از جوانان از 73 كشور (53كشور و اقليت هاي مسلمان) شركت خواهند كرد و در آن به مساله بيداري اسلامي و جوانان و نقش آنان در بيداري اسلامي و آينده خواهند پرداخت.
ولايتي ادامه داد: از آنجا كه در اين اجلاس جوانان و نقش آنان مورد بررسي قرار مي گيرد، اين اجلاس از اهميت بسياري برخوردار است.
مشاور امور بين الملل رهبر معظم انقلاب يادآور شد: اولين اجلاس عمومي بيداري اسلامي 26 و 27 شهريورماه با حضور بيش از 700 نفر از انديشمندان داخلي و خارجي و فرهيختگان جهان اسلام برگزار شد.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درباره تاثير انقلاب اسلامي بر امر بيداري اسلامي و اينكه چه اقدامات عملي براي انتقال تجربيات و منحرف نشدن روند بيداري اسلامي در كشورها صورت گرفته است، تصريح كرد: ما مسئول تحركاتي كه در ديگر كشورها در جريان بيداري اسلامي انجام مي شود، نيستيم. هر كشوري كه در آن بيداري باشد، ما از آن حمايت معنوي مي كنيم. اينكه ما از 73 كشور از كشورهاي اسلامي و غيراسلامي براي حضور در اين اجلاس دعوت كرديم حكايت از آن دارد كه ما قصد آن را نداريم كه براي ديگران تعيين و تكليف كنيم. مجمع جهاني بيداري اسلامي يك NGO بين المللي در جهان اسلامي است كه تصميمات آن يك تصميمات بين المللي است و ارتباطي با دولت ها ندارد. جواناني كه در اجلاس حاضر خواهند شد راجع به خودشان تصميم گيري مي كنند و دبيرخانه مجمع نيز تصميمات آن را اجرا خواهد كرد.
مشاور امور بين الملل مقام معظم رهبري در پاسخ به سوال ديگري درخصوص اظهارنظرهاي مسئولان ليبيايي مبني بر جبران كمبود نفت، در صورت تحريم ايران گفت: قضاوت آنچه كه در ليبي اتفاق مي افتد آسان نيست، اما اساس حركت در ليبي اسلامي بوده و مردم مسلمان پيشتاز بوده اند و توانستند حكومتي برپا كنند كه ارزش هاي اسلامي در آنجا احيا شود، اما ناتو اواسط كار در آنجا مداخله كرد، آمريكا نيز تعدادي نيرو در آنجا پياده كرد. وضعيت ليبي وضعيت سختي است و آنها تحت فشار همه جانبه هستند. با توجه به اينكه تاسيسات نفتي ليبي در بمباران هاي اخير تخريب شده، همين كه آنها بتوانند ظرف مدتي نه چندان كوتاه به توليدات نفتي قبل از انقلاب خود برسند اين خود دستاوردي براي آنها خواهد بود. برداشت ما اين است كه آنها تحت فشار بيگانگان و نفوذي هاي بيگانه چنين حرفي زده اند.
ولايتي ادامه داد: آنها نه توان چنين جبراني را دارند و نه آنطور كه ما از رهبران اصلي انقلاب مي شناسيم چنين تصميمي را عليه ايران اتخاذ خواهند كرد؛ بنابراين آنچه از ليبي مي شنويد تحت تاثير فشارهاي مختلف رواني و تبليغاتي و اعمال نفوذ سياسي ناتو است كه مهمان ناخوانده ليبيايي هاست. خود ليبيايي ها قذافي را سرنگون كردند و ناتو هيچ دخالتي نداشت و ما متاسفانه گرفتار اين دخالت هاي بيگانگان هستيم.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درخصوص نگاه ايران به تلاش هاي برخي كشورهاي حوزه خليج فارس عليه سوريه تاكيد كرد: امور داخلي سوريه ارتباطي با بيگانگان ندارد و اگر برخي از كشورهاي حاشيه خليج فارس در امور آن دخالت مي كنند از سوي آمريكا مامور بوده و با صهيونيست ها مرتبط هستند و اين خواسته صهيونيسم بين الملل است كه حلقه مقاومتي عليه صهيونيست ها شكسته شود. نيات آنها كاملا واضح است و ايران با هرگونه مداخله در امور داخلي كشورها از جمله سوريه مخالف است. مردم سوريه خود تصميم مي گيرند و حضور ميليوني آنها حكايت از خواسته عمومي آنها دارد. در كشورهاي ديگر مردم اگر چيزي خواستند مسالمت آميز وارد ميدان شدند. برخي كساني كه در سوريه عليه حكومت فعاليت مي كنند اينها از خارج از مرزها اسلحه هاي شان تهيه مي شود. افرادي كه اسلحه و پول در اختيار آنها قرار مي دهند افراد معلوم الحالي در جاهاي مختلف هستند كه پولشان را برخي كشورهاي عامل بيگانه در منطقه تامين مي كند و قطعا اين يك طرح صهيونيستي عليه حكومت مقاوم سوريه است كه از ابتداي قضيه فلسطين تا به حال يكي از استوانه هاي پايداري در برابر صهيونيست ها بوده است.
وي درخصوص تفاوت ميان انقلاب هاي به وقوع پيوسته در مصر و تونس با آنچه كه در سوريه مي گذرد، گفت: در مصر و تونس مردم به ميدان آمدند و خواستند كه انتخابات برگزار شود و حسني مبارك (ديكتاتور مخلوع) كنار برود. در اين كشورها آمريكايي ها، صهيونيست ها و مرتجعين عرب با كناره گيري بن علي و مبارك مخالفت كردند و برخي از سران مرتجع عربي با تماس هاي مكرر با باراك اوباما از او خواستند كه نگذارد مبارك كنار برود و برخي هم به زين العابدين بن علي پناهندگي دادند، اما در سوريه اين مثلث يعني آمريكا، صهيونيست ها و سران برخي كشورهاي عربي و غيرعربي از نيروهاي مسلحي كه به سوريه نفوذ كرده بودند، حمايت كردند. دشمني اين مثلث عليه امت اسلامي مشخص است و آنها از اتفاقات به وقوع پيوسته در برخي كشورها حمايت و در برخي ديگر مخالفت كرده اند و از اينجا مي توان به اين تفاوت پي برد.
ولايتي درباره نقش تركيه و اتحاديه عرب در قبال سوريه و تفاوت نقش آنها با نقش ايران در قبال سوريه بيان كرد: ما فكر مي كنيم كه كم كم دوستان ما در تركيه متوجه شدند كه اقدامات اوليه شان شايد به مصلحت تركيه نبود و لذا حالا تفاوت موضعي را از سوي تركيه شاهديم. موضع ما در قبال سوريه ثابت و روشن است، همچنين موضع عراق، حزب الله لبنان، روسيه و چين شبيه به مواضع ايران است. ما اميدواريم بتوانيم دوستان خود را در تركيه به اين قناعت برسانيم كه مراقب باشند مجري سياست هايي كه مخالف خط مشي تركيه است، نباشند و فكر مي كنيم كه به تدريج به اين مساله برسند.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درخصوص اينكه جنبش وال استريت را يك جنبش انساني مي توان ناميد يا يك جنبش معيشتي و اينكه آيا از جوانان اين جنبش دراجلاس جوانان و بيداري اسلامي دعوت شده است، گفت: اگر مشكلات اقتصادي هست، اين مشكلات بخشي از مشكلات انساني هستند. مردم آمريكا داراي مشكلات اقتصادي اند و آمريكايي ها به اين مساله اذعان دارند، اما جوانان وال استريتي گفته اند كه بايد كاري كنند كه جوانان مصري انجام دادند، اما انگيزه آنان اسلامي نيست بلكه جنبه اقتصادي دارد و آنها طالب عدالت اند. بايد گفت از اين جوانان در نشست فردا دعوت نشده است. جوانان غيرمسلمان در اين اجلاس حضور ندارند.
ولايتي در پاسخ به سوالي درباره مواضع ايران درخصوص پيروزي اسلام گراها در انتخابات گفت: ما بسيار خوشحاليم از اينكه نتيجه فعاليت مسلمانان موجب روي كارآمدن معتقدين به اسلام در اين كشورها شده است؛ زيرا حاكميت اسلام موجب برقراري مردم سالاري ديني و قطع دست اجانب در كشورهاي اسلامي مي شود. ايران بناي آن دارد كه همكاري صميمانه اي با كشورهاي اسلامي داشته باشد.
گفتني است نشست مقدماتي اجلاس جوانان و بيداري اسلامي نيز چهارشنبه 28 دي ماه امسال در هتل المپيك تهران برگزار شده بود.



تعداد بازدید از این مطلب: 440
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ خودتان خوش آمدید لطفا با نظرات خود ، ما را از راهنمائیهای خود بهره مند سازید.متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود