آمار مطالب

کل مطالب : 182
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 51
باردید دیروز : 78
بازدید هفته : 192
بازدید ماه : 188
بازدید سال : 1634
بازدید کلی : 25488

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 51
بازدید دیروز : 78
بازدید هفته : 192
بازدید ماه : 188
بازدید کل : 25488
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


** ** ***** *****
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : دو شنبه 7 فروردين 1391
نظرات

تهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1391/01/07
00:02:52.02
بزرگترین و قدیمی ترین شهرک صهیونیست نشین در کرانه باختری منهدم می شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز،دیوان عالی اسرائیل روز یکشنبه توافق بین دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و شهرک نشینان میگرون را در کرانه باختری قرار دادر رد کرد. شهرک میگرون که به طور غیرقانونی اما با موافقت ضمنی دولت اسرائیل بنا نهاده شده بود در فاصله پانزده کیلومتری شمال بیت المقدس واقع است. بر اساس حکم دیوان عالی اسرائیل این شهرک می بایست حد اکثر تا اول ماه اوت آینده منهدم شود.
بنی بگین وزیر مشاور در دولت کابینه نتانیاهو با ساکنان میگرون توافق کرده بود که آنها تا نوامبر سال دوهزار و پانزده مهلت خواهند داشت زمینهای اشغالی را ترک کنند اما دیوان اسرائیل این توافق را رد کرد.
یارو اوپنهایمر دبیرکل سازمان اسرائیلی« صلح الان» با استقبال از این رای گفت :«ما از تصمیم دیوان عالی اسرائیل مبنی بر رد توافق دولت با شهرک نشینان راضی هستیم اراضی میگرون باید به صاحبان آن یعنی فلسطینیان برگردد.»
چند روز پس از تصمیم شورای حقوق بشر سازمان ملل در نشست ژنو که برای اولین بار دستور تشکیل گروهی مستقل برای تحقیق درباره تاثیر شهرک سازی های یهودی در اراضی اشغالی فلسطین را صادر کرد، تصمیم دیوان عالی اسرائیل ضربه جدیدی به دولت نتانیاهو به شمار می رود.

منبع خبر http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1463463 

تعداد بازدید از این مطلب: 343
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : دو شنبه 29 اسفند 1390
نظرات

بسم الله الرحمن الرحیم

اغاز نمایش آیتی از آیات الهی  در بهار طبیعت فصل رویش و بیداری و حیات ،و عید سعید نوروز باستانی را به هموطنان عزیز و گرامیم تبریک عرض می نمایم و همواره توفیقات و بهروزی و شادکامی آنان را ازدر گاه خداوند متعال مسئلت می دارم و توجه عزیزان را به سخنان مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای مد ظله از :http://khamenei.blogfa.com/post-54.aspx جلب می نمایم .

اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

جوانان عزيز، بخصوصى فرزانگان ، مايلم به اين مطلب درست توجه كنند كه اسلام در برخورد با پديده هايى كه از كشورها و از ملتهاى ديگر، يا از دوره هاى قبل به او رسيده است ، يك برخورد حكمت آميز و همراه با دقت و نگاهى همه جانبه دارد. هر چيزى كه قابل اين است تا محتواى صحيحح پيدا كند، اسلام آن را مى گيرد، به آن جهت و محتواى صحيح مى دهد و در دسترس مردم مى گذارد.

 

   مثلا بعضى از همين مراسم حج ، مثل طواف ، سعى و قربانى كردن ، از قبل از اسلام بود؛ اسلام ، اين مراسم را گرفت ، محتواى شرك آلود، مادى و غلط را از آن خارج كرد و محتواى توحيدى به آن داد. آن را درك كرد و به صورت يك درس ، به مردم برگرداند، كار خيلى عجيب و مهمى است . در باب عيد نوروز و مراسم سنتى قديمى هم همين جور، اسلام عيدنوروز را گرفت ، محتواى انسانى و اسلامى و معنوى به آن داد و به مردم برگرداند.يا مقلب القلوب و الابصار، يا مدبر الليل و النهار، يا محول الحول و الا حوال


اول سال تحويل ، شما به دستور اسلام با خدا رابطه برقرار مى كنيد؛ عرض مى كنيد: يا مقلب القلوب و الابصار، يا مدبر الليل و النهار، يا محول الحول و الا حوال اى كسى كه گردش زمين و آسمان ، گردش دلها و چشمها و گردش روزگاران به دست توست ، اين گردش قرار دادى سال را هم براى ما با بركت و مبارك قرار بده : حول حالنا الى احسن الحال .

ببينيد نوروز و تحويل سال - رفتن از يك سال به سال ديگر - يك محتواى معنوى پيدا كرد. مردم را توصيه مى كنند: اغتسل و البس و انظف ثيابك : غسل كنيد، خود را شست و شو بدهيد و تميزترين لباسها را - البته صحبتى از لباس نونيست ؛ صحبت از لباس تميز است - بپوشيد؛ به دين يكديگر برويد؛ صله ى رحم بكنيد، دلهايتان را شاد كنيد؛ در خودتان اميد بدهيد و با رويش طبيعت يك رويش ‍ معنوى در دل خودتان به وجود بياوريد.
برخورد با عيد نوروز؛ اين است ؛ لذا ما ايرانيها عيد نوروز را دوست مى داريم و آن را جشن مى گيرمى . اما جشن ما يك جشن سالم است . با هر كدام از اين مراسم قديمى كه اسلام برخورد مى كند، اين جور برخورد مى كند. البته بعضى از مراسم هست كه قابل اصلاح نيست . مثلا اسلام درباره مراسم خرافى از روى آتيش پريدن ، حرفى ندارد و تاءييد نمى كند؛ اما هيچ اشكالى نمى بيند كه مردم - فرض بفرماييد - در مناسبتى از مناسبتهاى عيد به فضاى باز بروند، با سبزه و طبيعت و صحرا، ديدارى تازه كنند، خود و طبيعت را با يكديگر نزديك كنند و لذت صحيح و سالم ببرند، مانعى ندارد.

درست ، عكس روش جاهلى ؛ در روشهاى جاهلى ، اگر عمل خوبى هم در دست مردم باشد، آن را بى محتوا مى كنند ! لذا شما مى بينيد كه راجع به تحويل سال در تبليغات راديوهاى بيگانه ، صحبت زيادى نيست ؛ اما راجع به چهارشنبه سورى در اين چند روز قبل از سال ، تقريبا تمام راديوهاى بيگانه راجع به آن صحبت كردند ! درست نقطه ى مقابل آن نظر اسلامى !

البته بعضى از عوامل خود ما هم در وزارت كشور، استباهى كردند كه در واقع همان كار راديوهای بيگانه را تاءييد كرد ! منتها دلسوزان وزارت كشور و وزير محترم كه بحمدالله خود روحانى و از سادات محترم است - فورا جلوى آن را گرفت .
شما ببينيد در ايام تحويل ، مردم در كجاها اجتماع مى كنند؛ ديشب در اطراف آستان قدس رضوى ، با اين كه نيمه ى شب بود، جاى سوزن انداختن نبود ! تا بسط شيخ بهايى و تمام اين اطراف ، مردم براى توجه ، روى زمين نشسته بودند ! يعنى عيد نوروز، همراه با معنويت . يا ديشب ، نيمه ى شب ، هزاران انسان علاقه مند، از خواب و خانه و زندگى و محيط خانواده بيررون مى آيند و به مرقد امام بزرگوار مى روند ! يعنى جنبه ى معنوى .

خوب ، حالا يك نفر هم پيدا مى شود كه از سر اشتباه و ندانم كارى ، به جاى مرقد امام رضا و مرقد امام بزرگوار و مرقد حضرت معصومه و مراسم معنوى ، تخت جمشيد را زنده مى كند ! البته تخت جمشيد، يك اثر معمارى است ؛ انسان ، اثر معمارى را تحسين مى كند و چون متعلق به ما و ملا ايرانيهاست ، به آن افتخار هم مى كند؛ اما اين غير از آن است كه ما دلها و ذهنها و جانهاى مردم را متوجه به نقطه اى بكنيم كه در آن خبرى از معنويت نيست ، بلكه نشانه ى طاغوتيگرى است !

 تخت جمشید

در همان ساختمانها كه امروز بعد از گذشت يكى دو هزار سال ويران است ، زمانى به مناسبت همين روز نوروز، خدا مى داند كه چه قدر بى گناه ، در مقابل تخت طاغوتهاى زمان به قتل مى رسيدند و چه قدر دلها ناكام مى شدند ! اين افتخارى ندارد.

عيد نوروز خوب است ، مراسم جشن و سرور و شاد بودن دلها خوب و مطلوب است ؛ اما در جهت درست . اين كارى است كه اسلام كرده است ؛ ما هم به فضل الهى به تبعيت اسلام ، همين سياستها را دنبال مى كنيم ، مردم هم همين را مى خواهند و دلهاى مردم هم دنبال همين چيزهاست ؛ مردم به آن چيزهايى كه جنبه ى مادى دارد، مستقلا توجهى ندارند و اگر آن جنبه ى مادى ، با يك جنبه ى انحرافى همراه شد، مردم از آن رويگردانى ميكنند .

تاریخ بیانات : 1378/1/1 .منبع : http://khamenei.blogfa.com/post-54.aspx

تعداد بازدید از این مطلب: 278
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 27 اسفند 1390
نظرات

تجمع اعتراضي دانشجويان دانشگاه رياض عليه سياست هاي خاندان آل سعود

صدها دانشجوي عربستاني با تجمع در محوطه دانشگاه «رياض» دست به تظاهرات اعتراض آميز زدند.
به گزارش شبكه خبري «پرس تي وي»، دانشجويان معترض دانشگاه رياض و عسير در جنوب غرب اين كشور در تجمع اعتراض آميز خود، از دولت خواستند تا به ضعف خود در سيستم آموزشي اذعان كرده و به رفتارهاي ناشايست استادان و محافظان امنيتي با دانشجويان پايان دهد.
براساس اين گزارش، دانشجويان ناراضي در اين تجمعات از وزارت آموزش به خاطر افزايش بهاي غذا و كمبود امكانات آموزشي به شدت انتقاد كردند.
اين تظاهرات يك روز پس از آن برگزار شد كه دانشجويان در شهر «رياض» پايتخت عربستان سعودي به نشان اعتراض كلاس ها را تحريم و عليه سيستم ضعيف آموزشي اعتراض كردند.
اين در حالي است كه دانشجويان در چند روز گذشته در سرتاسر عربستان در چندين دانشگاه تحصن كرده و خواستار رفتار بهتر از سوي استادان و افزايش امكانات رفاهي شده اند.
همچنين به گزارش سازمان حقوق بشر عربي، با وجود سركوب خشونت بار اعتراضات دانشجويان اين نارضايتي ها به شهرهاي بزرگ عربستان از جمله رياض، مدينه منوره، عرعر، القطيف و الربيعه كشيده شده است.
از سوي ديگر، ناظران مسائل حقوق بشر به مقامات رژيم عربستان سعودي توصيه كردند در برخورد با مردم از روش گفت وگو استفاده كرده و راه اصلاحات و مبارزه با فساد را در پيش بگيرند.
براساس اين گزارش، به حاكمان عربستان هشدار داده شده است كه در سايه بيداري اسلامي كه به سقوط بسياري ا ز ديكتاتورهاي منطقه منجر شده است، روش هاي سركوبگرانه در برخورد با اعتراضات دانشجويي ديگر نمي تواند موثر باشد.
دانشجويان دختر دانشگاه ملك «خالد» در شهر «ابها» در جنوب عربستان اخيرا در اعتراض به جو حاكم بر دانشگاه و سوءمديريت در آن دست به تظاهرات زدند كه به شدت از سوي پليس ديني و نيروهاي امنيتي آل سعود سركوب شدند.
يورش بي رحمانه نيروهاي امنيتي و ضرب و شتم دانشجويان يك كشته و 54 تن زخمي برجاي گذاشت.
در همين حال، شاهزاده «متعب بن عبدالعزيز» پسر پادشاه عربستان و رئيس گارد ملي رژيم سعودي در سخنان شديداللحني، كشورهاي خارجي را به دست داشتن در تظاهرات دانشجويي متهم كرد و براي مخالفان دولت خط و نشان كشيد.
عربستان سعودي از سال گذشته صحنه تجمع و اعتراضات بسياري براي برقراري عدالت و آزادي زندانيان سياسي بوده است.
همچنين به دنبال سركوب اعتراضات مردمي از سوي رژيم آل سعود تاكنون ده ها نفر كشته و شماري نيز زخمي يا بازداشت شده اند. منبع : http://www.kayhannews.ir/901227/16.htm 

حکایت  ملک عبداله پادشاه مستبد و خود رای آل سعود که کمر به خدمت  امریکا و اسرائیل (دشمنان امت اسلامی اعم از عرب و غیر عرب ) بسته است حکایت کبک است سرش زیر برف می کند و خیال می کند که دیگران او را نمی بینند . چون سرش زیر برف خود پسندی و اشزافیگری و خدمت به صهیونیسم بین الملل است حیال می کند از خارج عربستان تظاهرات هدایت میشود . و شاید گمان کند که حضور نیروهای نظامی آل سعود در بحرین کار خارجی ها است . باز گمان می کند که حمایت مالی آل سعود از تروریستهای حرفه ای در پاکستان  و عراق  و سوریه کار خارجی های غیر آل سعود است . چون ملک عبداله سرمست از باده صهونیسم بین الملل و با تزریق آمپولهای هورمونیک دچار توهم شده قادر به درک و شنیدن فریادهای مرگ بر آل سعود مردم مسلمان عربستان نیست و تنها گوشش قادر به شنیدن حرف ارباب  اوباما و رجاله های اسرائیلی است .

 اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

تعداد بازدید از این مطلب: 357
موضوعات مرتبط: ال سعود و دنیای اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : دو شنبه 22 اسفند 1390
نظرات

تظاهرات نمايندگان مجلس و مردم تركيه عليه استقرار سپر موشكي ناتو
براي اولين بار گروهي از نمايندگان مجلس تركيه با برپايي تظاهرات، اعتراض خود را به استقرار سيستم راداري سپر موشكي ناتو در استان «مالاتيا» اين كشور ابراز كردند.
به گزارش خبرگزاري ها جمعي از نمايندگان عضو حزب جمهوريخواه مجلس تركيه به منظور اعتراض به استقرار سيستم راداري سپر موشكي ناتو به همراه مردم شهر مالاتيا مقابل پايگاه محل استقرار اين سيستم راداري دست به تظاهرات زدند.
نمايندگان معترض خواهان ملاقات با مقامات تركيه اي پايگاه و بازديد از آن بودند كه با مخالفت ستاد مشترك ارتش تركيه، وزارت امورخارجه و وزارت دفاع اين كشور روبه رو شدند.
علي رغم ممانعت نظاميان حاضر در پيرامون پايگاه از ورود نمايندگان مجلس به پايگاه مذكور، با اصرار رئيس گروه نمايندگان حزب جمهوريخواه و نماينده مردم مالاتيا از اين حزب، نمايندگان شركت كننده در اين تظاهرات تا مقابل درب ورودي پيشروي كرده و با بيان سخناني تند اعتراض خود را نسبت به حضور نظاميان آمريكايي در اين پايگاه بيان كردند.
علاوه بر شهر «مالاتيا» شهر آنكارا نيز شاهد تجمع اعتراض آميز مردمي در مخالفت با استقرار سامانه راداري ناتو در خاك تركيه بود.
بيشتر شركت كنندگان در اين تظاهرات را كه از سوي اتحاديه جوانان تركيه سازماندهي شده بود، دانشجويان تشكيل مي دادند.
تظاهركنندگان ضمن سر دادن شعارهايي عليه آمريكا و ناتو از دولت تركيه به دليل موافقت با استقرار سامانه راداري ناتو در خاك اين كشور انتقاد كردند.
مردم تركيه در ماه هاي گذشته با برگزاري تظاهرات مشابهي در شهرهاي مختلف تركيه از دولت اين كشور خواسته اند سياست هاي مستقلي را اتخاذ و از انجام اقدامات در راستاي تامين منافع برخي كشورهاي غربي خودداري كند. كارشناسان مسائل سياسي معتقدند موافقت تركيه با استقرار سامانه موشكي ناتو و موضع خصمانه اين كشور در قبال تحولات سوريه از بحث برانگيزترين اقدامات دولت تركيه است.منبع : http://www.kayhannews.ir/901222/16.htm#other1610

خدا عاقبت همه را ختم بخیر فرماید

 چه شد که دولت ترکیه (نخست وزیر ترکیه )که خود را وارث دولت برزگ عثمانی می دانست و و در ابتدای صدارتش عظمت و مجد اسلام و مسلمین ترکیه را وعده می داد با ندانم کاریهایش ملت بزرگ ترکیه ودیگر مسلمین آزاده را آزرده خاطر نموده است و به مسلمین جهان ، در قبال خدمت به اسرائیل نا مشروع قاتل مردم ترکیه وآمریکا و غرب (دشمنان اسلام و مسلمین ) ، خیانت می کند ؟ !!.

با تشکر از مدیریت محترم لوکس بلاگ که با سرویس دهی خوبی که دارد کاربران خود را حمایت

می نماید

 

اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

تعداد بازدید از این مطلب: 340
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : یک شنبه 21 اسفند 1390
نظرات

اعتراض گسترده مردم ليبي به تحركات تجزيه طلبانه

مردم ليبي در اعتراض به حركت هاي تجزيه طلبانه در كشورشان دست به تظاهرات گسترده زدند.
به گزارش خبرگزاري ها، مردم ليبي در شهرهاي مختلف اين كشور با سر دادن شعارهايي اعلام كردند كه با هرگونه ايده تشكيل رژيم فدرالي مخالفند و از تماميت ارضي آن دفاع مي كنند.
براساس اين گزارش احزاب سياسي و نهادهاي مدني ليبي با شركت يكپارچه در اين تظاهرات در روز جمعه، مخالفت خود را با تجزيه كشورشان ابراز كردند.
اين تظاهرات در واكنش به تحركات تجزيه طلبان در شرق ليبي صورت گرفته است كه طي آن رهبران سياسي و قبيله اي منطقه البريقه در نشستي، ضمن برقراري نظام فدرالي حكومت خودمختار خود را اعلام كردند.
برپايه اين گزارش، پس از سرنگوني رژيم ديكتاتوري قذافي و شكل گيري دولت مركزي در طرابلس، شوراي ملي انتقالي اين كشور نتوانسته است سيطره خود را بر تمامي مناطق ليبي گسترش دهد.
همچنين قرار گرفتن سلاح هاي سبك و سنگين در اختيار گروه ها و قبايل ليبي هر از چندگاه باعث درگيري هاي خونيني در اين كشور قبايلي شده است.
وليعهد عربستان براي درمان سكته مغزي به آمريكا رفت

منابع خبري از سكته مغزي شاهزاده نايف بن عبدالعزيز وليعهد عربستان خبر دادند.
به گزارش شبكه خبري «العالم»، در پي انتشار خبر سفر وليعهد سعودي به آمريكا براي درمان و معاينات پزشكي، يك فعال عربستاني گفت: شاهزاده نايف دچار سكته مغزي شده است.براساس اين گزارش به نقل از اين فعال عربستاني، نايف بن عبدالعزيز وليعهد سعودي هفته گذشته، پس از سكته مغزي به آمريكا منتقل شده و مجبور است مانند برادرش «سلطان» براي مدتي از انظار عمومي دور باشد.
اين فعال عربستاني كه نخواست نامش فاش شود، با سكته مغزي نايف از احتمال اختلافات داخلي در خاندان حاكم بر عربستان خبر داد.
اين فعال عربستاني تاكيد كرد: با توجه به اينكه هنوز مدت كوتاهي از مرگ سلطان بن عبدالعزيز برادر بزرگ پادشاه عربستان نمي گذرد و سن زياد اكثر شاهزادگان سعودي، جنگ و جدال در اين خاندان افزايش يافته است.گفتني است شاهزاده نايف 78 ساله هفته گذشته و بدون سروصدا به آمريكا رفت و دربار عربستان خبر عزيمت وي را با تاخير اعلام كرد.
شاهزاده نايف، علاوه بر وليعهدي عربستان، بيش از سه دهه است كه سكان هدايت وزارت كشور را برعهده دارد و بسيار سفاك و معتقد به سركوب شديد مخالفان رژيم پادشاهي آل سعود است.


بازتاب تظاهرات تاريخي «لبيك يا بحرين» در رسانه ها
نمايش قدرت شيعيان سقوط آل خليفه نزديك است

سرويس خارجي-
راهپيمايي تاريخي مردم بحرين در رسانه هاي منطقه و جهان بازتاب گسترده اي داشت و آن را نمايش قدرت شيعيان براي سرنگوني نظام آل خليفه ارزيابي كردند.
رسانه هاي منطقه اي راهپيمايي 500 هزار نفري منامه را نمايشي براي سقوط آل خليفه توصيف كردند و اظهار داشتند با اين تظاهرات سراسري آل خليفه به سقوط نزديكتر شد.
فعالان سياسي بحرين با تجليل از فراخوان شيخ عيسي قاسم رهبر شيعيان بحرين براي تظاهرات گسترده مردم بحرين اظهار داشتند، رئيس شوراي علماي بحرين با اين فراخوان پاسخ كوبنده اي به آل خليفه دادند كه ادعا مي كرد تظاهركنندگان بحريني نيستند و از كشورهاي ديگر به بحرين آمده اند.
اين فعالان همچنين تأكيد كردند كه اين راهپيمايي وحدت مردم بحرين را نشان داد و به جهانيان ثابت كرد كه ملت قهرمان بحرين در انجام خواسته هاي خود جدي است و خواستار سرنگوني رژيم آل خليفه هستند. راهپيمايي تاريخي مردم بحرين بازتاب گسترده اي در رسانه هاي منطقه و جهان داشت. «محمد كاظم شهابي» هماهنگ كننده ابتكار ملي براي حمايت از انقلاب نيز تأكيد كرد، مردم با راهپيمايي گسترده خود نشان دادند كه خواستار سرنگوني رژيم آل خليفه و قصاص جنايتكاران هستند.
وي افزود، مردم بحرين همچنين اين پيام را به آمريكا، عربستان و ديگر كشورهاي مداخله گر اعلام كردند كه دست بيگانگان را از امور داخلي بحرين كوتاه خواهند كرد.
شهابي گفت، به رغم همه اقدامات آل خليفه براي ضربه زدن به وحدت ملي از طريق اختلافات طايفه اي مردم بحرين با يكديگر متحد هستند و تحت تأثير فتنه ها قرار نمي گيرند.
جنبش آزاديبخش بحرين نيز با بي سابقه خواندن تظاهرات روز جمعه شهروندان بحريني اعلام كرد كه مردم بحرين براي پيروزي انقلاب خود متحد هستند و تا انجام تغييرات واقعي در كشور از پاي نخواهند نشست. اين جنبش اظهار داشت، اين تظاهرات بزرگترين تظاهرات اعتراضي تاريخ بحرين بود و حضور گسترده مردم نشان دهنده اوج مخالفت ها عليه آل خليفه است.
انعكاس خبر تظاهرات گسترده بحريني ها در رسانه هاي منطقه اي و جهاني در حالي صورت گرفت كه برنامه هاي برخي از اين شبكه ها از جمله العالم و المنار به شدت هدف امواج پارازيتي قرار گرفت. شبكه خبري العالم تظاهرات بي سابقه شهروندان بحريني را نقطه عطفي در تاريخ بحرين عنوان كرد و افزود، بحريني ها با حضور گسترده خود در تظاهرات به تبليغات اخير آل خليفه مبني بر محدود بودن تظاهركنندگان پاسخ دادند.
شبكه خبري «المنار» نيز اعلام كرد كه با حضور گسترده مخالفان بحريني در تظاهرات «لبيك يا بحرين» وحشت آل خليفه را فرا گرفت. اين شبكه خبري با پوشش وسيع تظاهرات مردمي در بحرين اظهار داشت، حضور پرشور و با شكوه مردم در تظاهرات روز جمعه جهان را متوجه حقانيت اين انقلاب كرد.
به رغم سانسور شديد و ممنوعيت پخش تظاهرات گسترده بحريني ها رسانه هاي غربي نيز مجبور به انعكاس گسترده تظاهرات بحريني ها شدند. روزنامه «نيويورك تايمز» طي گزارشي از اين تظاهرات به طور خاص به نقش مهم روحانيت شيعه در زنده نگه داشتن روح اعتراض به دولت آل خليفه اشاره كرد و بخشي از سخنان شيخ عيسي قاسم را كه پيش از تظاهرات بيان كرده بود نقل كرد.
شيخ عيسي قاسم گفته است، ما براي خواسته هاي مشروع خود كه نمي توانيم درباره آنها سازش كنيم اينجا جمع شده ايم.
وي افزود ما از خواسته هاي خود كوتاه نمي آييم زيرا به خاطرشان قرباني داده ايم.
رهبر شيعيان بحرين همچنين گفت، مردم بحرين در اينجاجمع شده اند تا به آل خليفه نشان دهند كه معترضان تعداد كم شماري از مردم بحرين نيستند بلكه همه مردم خواستار سرنگوني نظام هستند. نيويورك تايمز در گزارش خود مستقيم به نقش نيروهاي سعودي و اماراتي در سركوب انقلابيون بحرين نيز اشاره كرده است.
خبرنگار رويتر نيز كه در جمع تظاهركنندگان حضور داشت تظاهرات روز جمعه را بزرگترين تظاهرات اين كشور توصيف كرد و گفت، حضور انبوه تظاهركنندگان به حدي است كه نمي توان جمعيت تظاهركنندگان را تخمين زد.
روزنامه «يو اس اي تودي» و خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز با پخش گزارش هايي از تظاهرات مردم بحرين اعلام كردند كه طول مسير تظاهرات چندين مايل بود و جمعيت فراوان بحريني ها پاسخي به تبليغات اخير خاندان آل خليفه بود.
خبرگزاري فرانسه نيز به پوشش كامل اين تظاهرات پرداخت و اظهار داشت، بحريني ها با حضور در خيابان هاي منامه اصلاحات سياسي را خواستار شدند.
اين خبرگزاري افزود، تعداد تظاهركنندگان به حدي بود كه تمامي خيابان هاي پايتخت مملو از جمعيت بود.
اي بي سي نيوز نيز گزارش داد كه تظاهرات گسترده مردم بحرين فشارها عليه حاكميت اين كشور را افزايش داد.
شبكه خبري سي ان ان آمريكا نيز اعلام كرد كه معترضان بحريني با ريختن به خيابان ها اعتراض ها براي دموكراسي را افزايش دادند و عليه آل خليفه شعار دادند. همچنين شبكه خبري ديلي نيوز با انعكاس گسترده تظاهرات «لبيك يا بحرين» شهروندان بحريني اظهار داشت، انبوه جمعيت تظاهركننده نشان داد كه مردم بحرين با ديكتاتوري آل خليفه مخالف و خواستار سرنگوني ديكتاتور هستند.
از سوي ديگر در استراليا مردم اين كشور در ابراز همبستگي با مردم بحرين تظاهرات كردند و خواستار اجراي دموكراسي و اصلاحات در اين كشور شدند.
واكنش ها به تظاهرات گسترده مردم بحرين در شرايطي صورت مي گيرد كه رژيم آل خليفه دست از سركوبگري هاي خود برنداشته و در حمله به معترضان جنايتي ديگر به نام خود ثبت كرد. نيروهاي امنيتي آل خليفه روز جمعه در جريان تظاهرات گسترده مردمي و درگيري با معترضان «فاضل ميرزا العبيدي» جوان 21 ساله از ساكنان منطقه «الدراز» در نزديكي منامه را هدف اصابت مستقيم گلوله قرار داده و وي را به شهادت رساندند. اين شهيد بحريني براثر شليك گلوله به سرش به شهادت رسيد.

تعداد بازدید از این مطلب: 421
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


تعداد صفحات : 37


به وبلاگ خودتان خوش آمدید لطفا با نظرات خود ، ما را از راهنمائیهای خود بهره مند سازید.متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود