آمار مطالب

کل مطالب : 182
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 27
باردید دیروز : 3
بازدید هفته : 31
بازدید ماه : 27
بازدید سال : 1473
بازدید کلی : 25327

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 31
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 25327
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


** ** ***** *****
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : چهار شنبه 2 آذر 1390
نظرات

مخالفت گسترده مردم مصر با نخست وزير انتصابي نظاميان حاكم

ده ها هزار نفر از تظاهركنندگان در ميدان التحرير قاهره، مخالفت خود را با نخست وزير جديد مصر اعلام كردند و خواستار كناره گيري نظاميان از قدرت شدند.
به گزارش خبرگزاري ها، معترضان مصري در دومين هفته از قيام خود بر ضد نظاميان موسوم به «انقلاب دوم»، راه هاي ورودي به ساختمان نخست وزيري را مسدود كردند تا از ورود «كمال الجنزوري» نخست وزير جديد به آن جلوگيري كنند.
به گزارش شبكه خبري «پرس تي وي»، معترضان مصري خواستار پايان حاكميت نظاميان بر كشورشان و تشكيل يك دولت غيرنظامي شدند.
به گزارش شاهدان عيني، تجمع معترضان كه از روز جمعه مقابل ساختمان نخست وزيري آغاز شده است در روز شنبه نيز ادامه يافت، و درگيري و برخوردهاي پراكنده اي بين نيروهاي نظامي مستقر در اطراف ساختمان با تظاهركنندگان صورت گرفت.
اين گزارش حاكي است، هزاران تن از مصري ها در ميدان التحرير، با اعلام مخالفت قاطع خود با نخست وزيري الجنزوري وي را فاقد صلاحيت براي حكومت بر مردم مصر دانستند.
پيش تر نيز برخي گروه هاي مستقر در ميدان التحرير از نخست وزيري «محمد البرادعي» حمايت كرده و تشكيل دولت ملي به رياست وي را خواستار شدند.
الجنزوري 78 ساله كه براي هدايت كشتي توفان زده مصر در شرايط فعلي، كمي پير و فرتوت به نظر مي رسد، بين سال هاي 1996 تا 1999 ميلادي به عنوان نخست وزير در رژيم «حسني مبارك» ديكتاتور سابق، پست هايي همچون نخست وزيري و وزارت برنامه ريزي را برعهده داشته است و انتصاب دوباره وي به سمت نخست وزيري به دليل دوستي نزديك با طنطاوي حاكم نظامي مصر خشم مردم اين كشور را شعله ور تر كرده است.
اين در حالي است كه الجنزوري وعده داد كه به ملت مصر خدمت خواهد كرد و مقدمات كناره گيري سپهبد طنطاوي از قدرت را فراهم مي كند.
نخست وزير جديد: مصر را نجات مي دهم
در عين حال كمال الجنزوري قول داد كه شرايط سخت فعلي مصر را درك كرده ولي مي تواند تا دو ماه آينده اوضاع را به حالت سابق برگرداند.
وي مدعي شد كه شوراي نظامي حاكم بر مصر به وي اختيارات بيشتري نسبت به نخست وزير كنوني داده است و طنطاوي نيز كم كم از قدرت كناره گيري خواهد كرد، چرا كه در غير اين صورت، وي پست نخست وزيري را قبول نمي كرد.
نخست وزير جديد مصر در نخستين نشست خبري خود در حالي كه به شدت خسته و عصبي به نظر مي رسيد در واكنش به انتقادات مطرح شده تاكيد كرد: تا پيش از برگزاري انتخابات پارلماني در روز دوشنبه، قادر به تشكيل دولت جديد نخواهد بود.
شاهدان عيني روز شنبه نيز از كشته شدن يك تظاهركننده مصري در درگيري هاي مردم و پليس در مقابل ساختمان نخست وزيري خبر دادند.
در شهر اسكندريه كه دومين شهر بزرگ مصر نيز به شمار مي رود، درگيري هايي بين مخالفان و موافقان دولت روي داد كه هنوز آمار دقيقي از تلفات آن مخابره نشده است ولي تظاهرات و ناآرامي ها، همچنان در اين شهر ادامه دارد.
بازي با ورق انتخابات
نظاميان مصر كه از هفته گذشته به دليل گسترده شدن تظاهرات در وضعيت دشواري قرار گرفته اند، تلاش مي كنند با استفاده از ورق انتخابات، بازي باخته خود در عرصه سياست را به برد تبديل كنند.
بر اين اساس شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر با اصلاح قانون انتخابات، مدت زمان برگزاري انتخابات پارلماني را كه قبلا يك روز اعلام كرده بود، به دو روز افزايش داد.
به گفته سخنگوي شوراي حاكم نظامي، اين تصميم براي تسهيل مشاركت مردم در انتخابات كه در روز دوشنبه (فردا) برگزار خواهد شد و ارائه فرصت بيشتر به راي دهندگان مصري اتخاذ شده است.
يك منبع در كميته عالي انتخابات مصر با اشاره به اين تصميم شوراي عالي نيروهاي مسلح تاكيد كرد: با اصلاح انجام شده، انتخابات پارلماني مصر روزهاي دوشنبه و سه شنبه هفته جاري برگزار خواهد شد.
همچنين بر مبناي تصميم شوراي عالي نيروهاي مسلح، مرحله دوم و سوم انتخابات پارلماني مصر كه براي معرفي نمايندگان پارلمان و مجلس مردمي صورت مي گيرد، نيز دو مرحله اي و طي ماه هاي دسامبر 2011 و ژانويه 2012 برگزار خواهد شد.
فرمان تمديد انتخابات مصر توسط شوراي عالي نيروهاي مسلح، در حالي صادر شده است كه به دليل حوادث اخير، مخالفان نظاميان، آن را نوعي بازي و وقت كشي براي برگرداندن اوضاع به حالت سابق عنوان كرده اند.
در همين حال بسياري از احزاب، گروه ها و جريان هاي سياسي مصر (به جز اخوان المسلمين) تعويق انتخابات پارلماني را خواستار شده و اعلام كردند، اين انتخابات با حضور نظاميان نمي تواند خالي از شك و شبهه باشد و بايد اول تكليف شوراي عالي نيروهاي مسلح را يكسره كرد.

 در مصر دولت مبارک به دست ملت بزرگ و انقلابی اسلامی مصر سقوط کرد ولی نامبارکی دیگر که نرد عشق با اسرائیل می بازد و غلام حلقه بگوش آمریکا است بجایش نشست .این با انقلاب دوم مصر در نظر دارد طومار حکومت نظامیان مصری به ریاست طنطاوی را از اریکه قدرت بزیر آورد و دولتی اسلامی مستقل از شرق و غرب را جایگزین نماید . انشاء الله این خواسته مردم مسلمان مصر نیز عملی خواهد شد . اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

تعداد بازدید از این مطلب: 447
موضوعات مرتبط: بیداری اسلامی در مصر , ,
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : سه شنبه 1 آذر 1390
نظرات

گزيده بيانات ويژه هفته بسيج  

بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره):
ــ بسيج شجرة طيبّه و درخت تناور و پرثمري است كه شكوفه‌هاي آن بوي بهار وصل و طراوات تعيين و حديث عشق مي‌دهد.

ـ اگر بر كشوري نواي دلنشين تفكر بسيجي طنين انداز شد چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گرديد.
ـ بار ديگر تأكيد مي‌كنم كه غفلت از ايجاد ارتش بيست ميليوني سقوط در دام دو ابرقدرت جهاني را به دنبال خواهد داشت.
ـ مليت كه در خط اسلام ناب محمدي(ص) و مخالف با استكبار و پول‌پرستي و تحجرگرايي و مقدس‌نمايي است بايد همة افرادش بسيجي باشند.
ـ در اين دنيا افتخارم اين است كه خود بسيجيم.
ـ بسيج لشگر مخلص خداست كه دفتر تشكل آن را همة مجاهدان از اولين تا آخرين امضاء نموده‌اند.
ـ بسيج مدرسة عشق و مكتب شاهدان و شهيدان گمنامي است كه پيروانش بر گلدسته‌هاي رفيع آن اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند.
ـ من همواره به خلوص و صفاي بسيجيان غبطه مي‌خورم و از خدا مي‌خواهم تا با بسيحيانم محشور گرداند.
ـ تشكيل بسيج در نظام جمهوري اسلامي ايران يقيناً از بركات و الطاف جلية خداوند تعالي بود كه بر ملت عزيز و انقلاب اسلامي ايران ارزاني شد.
 

ولی امر مسلمین جهان حضرت آيت الله العظمي خامنه‌اي (مدظله العالي):
 ـ‌ بسيج به معني حضور و آمادگي در همان نقطه‌اي است كه اسلام و قرآن و امام زمان (ارواحناه و فداه) و اين انقلاب مقدس به آن نيازمند است.

ـ پيوند ميان بسيجيان عزيز و حضرت ولي عصر (ارواحناه و فداه) مهدي موعود عزيز يك پيوند ناگسستني و هميشگي است.
ـ شما جوانان بسيجي و سپاهي و جوانان مؤمن آگاهي را با احساس مسئوليت و شور و شعور همراه كرديد.
ـ نيروهاي نظامي و بسيجي ما مؤمن و با اخلاصند و به عنوان پشتوانه‌اي كه هيچ خدشه‌اي در آن راه ندارد, محسوب مي‌شوند.
ـ انكار بسيج, انكار بزرگترين ضرورت و مصلحت براي كشور است.
ـ اگر بسيج در دوران پس از جنگ نبود و اگر امروز هم نباشد, كميت اين انقلاب و اين نظام واهمة حركتهاي سازندة اين كشور لنگ است.
ـ انكار بسيج و بي‌احترامي به آن يا نابخردانه است يا خائنانه است.
ـ تا وقتي كه اين كشور و اين ملت به امنيت احتياج دارد, به نيروهاي بسيج, به انگيزة بسيح به سازماندهي بسيجي و به عشق و ايمان بسيجي احتياج است.
ـ فرزندان بسيحي‌ام با حضور خود در هر صحنه‌اي كه لازم است دشمنان زبون را مرعوب و منكوب سازند.
ـ بسيج, يعني نيروي كارآمد كشور براي همة ميدانها
ـ همه جا چيزي شبيه بسيج هست, تنها به اين درخشندگي, به اين فراگيري, به اين زيبايي, به اين فداكاري, من در جايي سراغ ندارم.
ـ اين فداكاري, من در جايي سراغ ندارم.
ـ نيروي عظيم بسيج مردمي است, اين بسيج در همة قشرها هست.
ـ بسيج, اختصاص به يك منطقة جغرافيايي ويك منطقة انساني و طبقاتي و قشري ندارد, همه جا هست.
ـ ايمان عاشقانه, ايمان عميق, ايمان توأم با عواطف كه از خصوصيات ملت ايران است باعث درخشان شدن بسيج شد.
ـ دانشجوي بسيجي دشمن كمين گرفته  را از ياد نمي‌برد و غافلانه خو و دانشگاه و كشورش را به دست تطاول دشمن نمي‌سپرد.
ـ بسياري از پيشرفتهاي كشور مرهون تفكر بسيجي است.
ـ هريك از آحاد قشرهاي مختلف جامعه كه داراي روحية حساس مسئوليت و ايمان باشد, بسيجي است.
ـ بسياري از پيشرفتها و موفقيتهاي نظام اسلامي در عرصه‌هاي مختلف مرهون تفكر و ميل بسيجي است.
ـ بسيجي يعني علي كه تمام وجودش وقف اسلام بود.

 

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 430
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : یک شنبه 29 آبان 1390
نظرات
الیور استون:
«الیور استون»، کارگردان جنجال‌برانگیز آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی فیلم خود که روز گذشته در جشنواره فیلم الجزیره به نمایش درآمد گفت: سیاستمدارن آمریکایی که نسبت به هموطنانشان هیچ‌گونه رحم و عطوفتی ندارند چگونه ادعای نجات جهانیان را دارند؟
 

به گزارش رحماء به نقل از خبرگزاری رویترز، «الیور استون» که هم‌اکنون برای نمایش آخرین مستند خود تحت عنوان«داستان ناگفته آمریکا» در جشنواره فیلم الجزیره به سر می‌برد روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی این فیلم در جمع خبرنگاران بار دیگر از دروغگویی، بی‌عدالتی و جنگ محوری حاکم بر دولت کشورش به شدت انتقاد کرد.
«استون» گفت:از دیدن بحران اقتصادی جهان و اینکه مقامات آمریکایی تا چه اندازه عاشق پول هستند، مرا شگفت‌زده کرده است، متاسفانه در این میان بزرگترین قربانی، قشر متوسط جامعه هستند.
وی گفت: به نظر من هیچ چیز نمی‌تواند چنین سیستمی که کاملا غیر دموکرات است را عوض کند، سیستمی که حتی پس از به قدرت رسیدن اوباما نیز هیچ تغییری نکرده است.
این کارگردان ۶۵ ساله افزود: مطمئن باشید سیاستمدارانآمریکایی که ذره‌ای رحم و عطوفت نسبت به هموطنان خود ندارند، هیچگاه علاقه بهحل مشکلات جهانیان ندارند، آنها بی‌رحم‌ترین‌اند.
وی تاکید کرد: حرکت مردمی وال استرایت اگر که بخواهد بهتر عمل کند و تاثیر بیشتری داشته باشد باید به واشنگتن کشیده شود نه نیویورک.
استون پس ازانتقاد ازحاکمیت نظام پول دوستی بر کشورش، گفت: پول پرستی و بی‌عدالتیتنها مشخصه منفی سیاستمداران آمریکایی نیست بلکه آنها در دروغگویی گوی سبقت را از بقیه ربوده آنچنانکه در رابطه با جنگ ویتنام بیش از ۳۰ سال به همه دروغ گفته‌اند، آمریکایی‌ها یک عمر با این عقیده که کمونیسم در حال سیطره بر تمام دنیاست، زندگی کردند ولی خود من زمانیکه به جنگ رفتم حقیقتی که کشف کردم این بود که سیستمی بر صنعت ارتش آمریکا حاکم است که هدفش نابودی جهان است.
وی در ادامه در جواب به سوال یکی از خبرنگاران در رابطه با حمایت بی‌چون و چرای آمریکا از اسرائیل، گفت: این موضوعی است که من تاکنون نتوانسته‌ام در رابطه با آن در آمریکا صحبت کنم، این شامل قدرت، پول ، رسانه و لابی‌های مختلف است و از آنچنان قدرتی برخوردار است که حقیقت در این میان مثله می‌شود.
استون در پایان گفت: البته علی‌رغم تمام این مشکلات در این میان کورسویی بسیار کوچک از امید وجود دارد که اگر خوش‌بین باشیمشاید اعتراضات اخیر مردم آمریکا بتواند تغییراتی به وجود آورد.

منبع خبر : http://www.rohama.org/fa
تعداد بازدید از این مطلب: 383
برچسب‌ها: الیور استون ,
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 28 آبان 1390
نظرات

ملت بزرگ ایران اسلامی(عاشقان ایران اسلامی ) :

ما همه قاسم سلیمانی هستیم .

اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

نقل از : عاشقان ایران اسلامی  http://j62m27.persianblog.ir 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 437
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 28 آبان 1390
نظرات

پاسخ جنبش وال استريت به حملات وحشيانه پليس آمريكا
ما 99 درصديم تسليم يك درصد نمي شويم

صدها هزار نفر از مردم آمريكا همزمان در 30 شهر اين كشور با وجود خشونت هاي گسترده پليس به خيابان ها ريخته عليه نظام سرمايه داري و دولت آمريكا شعار دادند.
حضور هزاران پليس ضد شورش در خيابان ها، ميادين و مراكز مهم مالي و اقتصادي 30 شهر آمريكا، سركوب وحشيانه معترضان نظام سرمايه داري ، مجروحيت دهها نفر از مردم و در نهايت دستگيري 400 نفر از آنها، عنوان مهمترين بخش هاي خبري اين روزهاي رسانه هاي بين المللي است كه گزارش ها و تحليل ها پيرامون آن همچنان ادامه دارد.
گزارش هاي دريافتي حاكي است، اعضاي جنبش«وال استريت را اشغال كنيد» پنج شنبه با شعار «روز اقدام» (Day Of Action) به رغم تلاش گسترده و جمعيت انبوه، حريف ضربات باتوم، مشت و لگد و اسپري هاي فلفل پليس نيويورك كه در تمام مسيرهاي منتهي به ساختمان وال استريت مستقر شده بودند، نشدند. پليس نيويورك اين بار نيز همچون 60 روز گذشته در سركوب معترضان چيزي كم نگذاشت و بسياري از جوانان جوياي كار و عدالت اجتماعي را با سر و صورت خونين راهي زندان ها كرد.
گزارش هاي منتشر شده نشان مي دهد حدود 300 نفر از دستگير شدگان روز پنجشنبه، اهل نيويورك هستند و اين نشان مي دهد اوضاع در اين شهر كه قلب تجاري آمريكا محسوب مي شود، ملتهب تر از ساير شهرهاست.
پليس نيويورك اما اعلام مي كند، پنج افسر پليس نيز در حين درگيري با معترضان شهر، راهي بيمارستان ها شدند.
در «روز اقدام » اوضاع در لس آنجلس نيز بسيار ملتهب گزارش شده است. معترضان لس آنجلسي همراه با شعار هميشگي«ما 99 درصديم» سنگ تمام گذاشته و فرياد مي زدند: «يك درصد را به زانو در مي آوريم.» شهروندان آمريكايي همچنين پلاكاردهايي در دست داشتند كه روي آن نوشته شده بود:« دليلي ندارد كه تسليم مطامع يك درصد باشيم.» معترضان همچنين همصدا با ساير شهرهاي آمريكا خواستار توقف خشونت پليس، تقسيم عادلانه ثروت، توقف حرص، تبعيض و طمع بانكداران و ثروتمندان آمريكايي شدند.
به نوشته شبكه خبري بي بي سي، لاس و گاس، دالاس، سياتل، واشنگتن دي سي، بوستون، ميشيگان، ميامي، فلوريدا، ديترويت،ماساچوست، سنت لوئيس، نوادا، ميسوري، پورتلند، اورگان و ...ديگر شهرهاي آمريكايي هستند كه عليه سياست هاي اقتصادي و نظام سرمايه داري حاكم بر آمريكا تظاهرات كردند.
پيوستن گروه هاي جديد به جنبش«وال استريت را اشغال كنيد» نيز از ديگر حواشي قيام بي سابقه ضدسرمايه داري پنج شنبه آمريكا بود كه بيش از 2 ماه از تولد آن نمي گذرد.
در همين رابطه خبرگزاري فارس فيلمي را منتشر كرد كه در آن يك افسر پليس آمريكا با درآوردن لباس نظامي خود، به جمع معترضان پيوست.اين پليس كه بلافاصله از سوي همكاران خود دستگيرشد، با سوت و كف ممتد معترضان تشويق و «پليس شجاع» مورد خطاب قرار گرفت.
گزارش ها و تصاوير دريافتي نشان مي دهد، جمع آوري چادرهاي معترضان از پارك ها، تهديد مكرر مقام هاي آمريكايي و سركوب وحشيانه مردم نه تنها تا كنون خللي در روحيه و اراده معترضان به وجود نياورده بلكه باعث خشم و در نتيجه پيوستن گرو ه هاي جديد به جمع معترضان شده است. تا كنون اتحاديه ها و گرو ه هاي زيادي به جنبش تسخير وال استريت پيوسته اند.
تظاهرات روز پنجشنبه بزرگترين اعتراض ضد سرمايه داري آمريكا در اين دو ماه لقب گرفته و خشونت هاي پليس نيز در اين روز بالتبع، با شدت بيشتري صورت گرفت.
يادآور مي شود قيام ضد سرمايه داري «وال استريت» كه از 26 شهريور ماه و با هدف تسخير ساختمان بورس آمريكا در نيويورك آغاز شد، هم اكنون به بسياري از كشورهاي اروپايي، آسيايي، آمريكايي و حتي آفريقايي سرايت كرده و اوضاع در آمريكا و اروپا متشنج تر از ساير كشورهاست.شعار معروف «ما 99 درصديم» پنج شنبه همزمان با آمريكا، در بسياري از شهرهاي اروپايي نيز طنين انداز شد.
گفتني است، مقام هاي آمريكايي تا كنون آمار دقيقي از شمار بازداشتي ها در طول دو ماه گذشته را ارائه نكرده اند اما با محاسبه آمارهايي كه به طور پراكنده در طول اين مدت ارائه شده، به نظر مي رسد تا كنون بيش از 2000 نفر بازداشت شده اند؛ هر چند آمريكايي ها مي گويند برخي از آنها را در همان روزهاي اول و پس از بازجويي و گرفتن تعهد آزاد كرده اند!
در اين ميان كشته شدن 5 معترض نيز محرز شده كه غالبا به ضرب گلوله از پاي درآمده اند.
پليس آمريكا در مورد 4 قرباني اعلام مي كند كه دخالتي نداشته اما در باره قرباني پنجم كه دانشجوي دانشگاه بركلي است رسما مسئوليت كشته شدن وي را برعهده گرفته است. پليس آمريكا مي گويد اين دانشجو كه پس از مجروحيت در بيمارستان جان باخت، مسلح بوده و آنها مجبور به تيراندازي و كشتن وي شده اند!
به رغم بي سابقه بودن ناآرامي هاي دو روز گذشته و گستردگي آن، تا كنون مقامات بلند پايه آمريكايي در باره آن موضعي جز سكوت اتخاذ نكرده اند. برخي تحليلگران معتقدند اين سكوت و خشونت، بيش از هر چيز استيصال دولت آمريكا و شخص باراك اوباما در چگونگي مواجهه با اين بحران را نشان مي دهد. بحراني كه به گفته آخرين رهبر شوروي، دير يا زود طومار نظام سرمايه داري را نيز همچون نظام كمونيستي در هم خواهد پيچيد. منبع : روزنامه کیهان ./

آمریکا و اروپا عاشقان سینه چاک دمکراسی در کشورهای آسیائی و آفریقائی می باشند حتی حاضرند برای ایجاد دمکراسی در کشورهای جهان سوم با لشکر کشی و کشتن انسانهای بیگناه این دمکراسی را به زور به خورد مردم بدهند . نمونه لشکر کشی کشورهای عضو ناتو به رهبری آمریکا به عراق و افغانستان و ... برای ایجاد دمکراسی ولو به زور .اما چه شده که دمکراسی مورد نظر آمریکا و اروپا به درد مردم خودشان نمی خورد و امروز خیابانهای واشنگتن و نیورک و شهرهای آمریکا و خیابانهای لندن و فرانسه و ... مملو از انسانهائی هستند که دمکراسی را مطالبه می کنند اما پاسخ رژیمهای سرمایه داری به  مردم کشور خود با گلوله و ضرب باتوم گاز اشک آور و بازداشت و ... می باشد .چهره پلید رژیمهای سرمایه داری اروپا و آمریکا به رهبری  آمریکا و اذنابش ( فرانسه و انگلیس ) پیش ملتها رو شده است .  

تعداد بازدید از این مطلب: 399
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


تعداد صفحات : 37


به وبلاگ خودتان خوش آمدید لطفا با نظرات خود ، ما را از راهنمائیهای خود بهره مند سازید.متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود