آمار مطالب

کل مطالب : 182
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 89
باردید دیروز : 166
بازدید هفته : 396
بازدید ماه : 392
بازدید سال : 1838
بازدید کلی : 25692

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 89
بازدید دیروز : 166
بازدید هفته : 396
بازدید ماه : 392
بازدید کل : 25692
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


** ** ***** *****
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 18 دی 1390
نظرات

غرب براي مقابله با بحران اقتصادي نسل كشي مي كند (خبر ويژه)

يك كارشناس آمريكايي تصريح كرد غرب به منظور مقابله با بحران اقتصادي، به اقدامات غيرانساني متوسل شده است.
ديويد كريستي در شبكه تلويزيوني اينترنتي LPAC آمريكا گفت: «بحران مالي و اقتصادي اروپا بسيار جدي است. كشورهاي اروپايي از قبيل يونان براي رهايي از اين بحران به اجراي سياست هاي رياضت اقتصادي روي آورده اند. اما اجراي اين سياستها براي مردم يونان پيامدهاي بسيار بدي به همراه داشته است. دولت يونان براي كاهش هزينه هاي خود به اجراي سياست هايي از قبيل كاهش خدمات درماني و بيمه اي روي آورده است. در اين راستا، حتي حمايت دولتي از واكسن آبله كودكان نيز برداشته شده است».
وي ادامه داد: «دولت يونان ديگر از بيماران مبتلا به بيماري ايدز نيز حمايت نمي كند. والدين يوناني براي تامين انسولين موردنياز فرزندانشان با وضع بسيار دشواري مواجه هستند. جامعه در چنين كشورهايي در حال نابودي است. در واقع، نسل كشي در اين كشورها در جريان است».
اين كارشناس تاكيد كرد: «همين رويه در آمريكا نيز در پيش گرفته مي شود زيرا بودجه بخش خدمات درماني و بيمه اي كاهش مي يابد. با اين اقدامات، دسترسي مردم آمريكا به خدمات بيمه اي و دارويي مورد حمايت شبكه بيمه كاهش مي يابد. چنين اقداماتي به مثابه كشتن انسان ها است. با اين اقدامات، سطح زندگي مردم به شدت كاهش مي يابد. اين سياست ها به ضرر انسانيت است. سياستمداران آمريكايي مي كوشند راه حلي كوتاه مدت براي مشكلات كشور پيدا كنند اما اين اقدامات، پيامدهاي طولاني مدتي به همراه دارد».

تعداد بازدید از این مطلب: 449
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : جمعه 16 دی 1390
نظرات

سالي كه گذشت بلبشو در آمريكا، دريوزگي در اروپا (خبر ويژه)

اقتصاد غرب در سال 2011، سالي پر از بدهي و آشوب را پشت سر گذاشت.
سايت راديو زمانه درباره اوضاع اقتصادي غرب نوشت: فقط كافي بود تا كشورهاي اصلي تامين كننده نفت و گاز دنيا در خاورميانه از بهار عربي تأثير بگيرند تا پازل بحران اقتصادي در دنيا تكميل شود. حالا اعتراضات در اروپا و آمريكا فراگير شده و احتمالاً سال سخت تري در پيش است، دموكرات ها دولت آمريكا را با 10هزار ميليارد بدهي تحويل گرفتند و حال اين دولت بيش از 14 هزار و 300ميليارد ] 15 هزار ميليارد[ دلار بدهكار است و توانايي بازپرداخت آن را هم ندارد. به عبارت ديگر هر شهروند آمريكايي 50 هزار دلار بدهي دارد. در اروپا همان طور كه زماني مارگارت تاچر پيش بيني كرده بود، پول واحد، برخي كشورهاي اروپايي را به دريوزگي كشانده و هر شهروند اروپايي به طور متوسط 35 هزار دلار بدهكار است. آشوب ها از يونان و ايرلند آغاز شد و به ديگر كشورها سرايت كرد.
سايت مذكور اضافه مي كند: انگلستان هم كه هنوز با يورو ميانه خوشي ندارد و مدام در برابر تصميمات اقتصادي اتحاديه اروپا ساز مخالف مي خواند، حال و روز خوشي ندارد. در بريتانيا هم بار بدهي دولت به ازاي هر انگليسي 30 هزار دلار بر دوش شهروندان سنگيني مي كند. اعتصابات و اعتراضات سراسري هم در سال 2011 اين كشور را بي نصيب نگذاشت و دولت كه در چاره جويي اقتصادي عاجل، ناكام بود، سركوب معترضان را در دستور كار قرار داد تا از اين نظر هم انتقادات فراواني را متوجه خود كند.(منبع خبر روزنامه کیهان )

رژیم های مبتنی بر سرمایه داری در آمریکا و اروپا با بیداری ملتها در سراشیبی سقوط .

اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

تعداد بازدید از این مطلب: 440
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 12 آذر 1390
نظرات

دموكراسي و حقوق بشر از نگاه دولت انگليس
بي بي سي : همه اعتصاب كنندگان را تيرباران كنيد!

شبكه تلويزيوني دولتي بي بي سي در واكنش به اعتصاب بي سابقه كارگران و كارمندان انگليسي گفت: همه آنها بايد مقابل چشم خانواده هايشان تيرباران شوند.
به گزارش شبكه خبري «بلومبرگ» «جرمي كلاركسون» مجري مشهور شبكه تلويزيوني دولتي بي بي سي در واكنش به اعتصاب و تظاهرات سراسري و بزرگ روز چهارشنبه انگليس گفت: «دوست دارم همه كارگراني را كه اعتصاب كردند اعدام كنم. اگر من جاي مسئولان بودم همه اعتصابيون را بيرون مي كشيدم و جلو چشم خانواده هايشان تيرباران مي كردم.»
وي كه در حال گفت وگو با شبكه اول تلويزيون بي بي سي بود افزود: كارگران چگونه به خود جرئت مي دهند در حالي كه از حقوق بازنشستگي طلايي برخوردارند اعتصاب كنند...
يادآور مي شود، اعتصاب روز چهارشنبه انگليس كه در آن بيش از دو ميليون و 600 هزار كارمند و كارگر شركت داشتند در اعتراض به افزايش 5 ساله سن بازنشستگي، افزايش بسيار ناچيز حقوق و دستمزد و در يك كلام اجراي طرح رياضتي صورت گرفت كه در نهايت به فلج شدن كامل اين كشور منجر شد. پس از انتشار اظهارات عجيب مجري مشهور بي بي سي، اتحاديه هاي كارگري انگليس به شدت به اين شبكه تلويزيوني دولت بريتانيا اعتراض كرده و خواستار اخراج فوري «كلاركسون» شدند. بيش از 5000 شكايت رسمي نيز تنها چند ساعت پس از اين اظهارات تنظيم و به مراجع قضائي ارسال شد، طوري كه سرانجام «كلاركسون» را وادار به عذرخواهي از مردم انگليس كرد.
دبيركل اتحاديه كارگري «يونيسون» در اين رابطه اظهار داشت: «اظهارات وي انزجارآور و غيرقابل تحمل است. عذرخواهي كافي نيست. بي بي سي بايد فورا وي را اخراج كند. از شبكه تلويزيوني بي بي سي هم به زودي شكايت مي كنيم.»
گفتني است، اظهارات مجري بي بي سي در واقع اهانت به ميليون ها نفر از مردم انگليس است كه همزمان با اعتصاب به خيابان هاي شهرهاي مختلف اين كشور سرازير شده و خواستار احقاق حقوق خود شدند. اين اعتصاب 24 ساعته كه به گزارش رسانه هاي غربي و انگليسي منجر به تعطيلي اكثر مدارس و هزاران بيمارستان، فرودگاه، كتابخانه، موزه، اداره دولتي و دانشگاه شده خسارات نسبتا زيادي به دولت تحميل كرد.
گزارش ها و تصاوير دريافتي حاكي است، همزمان با برپايي بيش از 30 تجمع در شهرهاي مختلف انگليس، ده ها هزار نيروي پليس نيز در خيابان ها و ميادين مختلف تجمع و به كنترل اوضاع پرداختند. پليس شماري از تظاهركنندگان را نيز بازداشت كرد.
آخرين خبرها از اين اعتصاب اينكه، پس از پايان آن مقامات دولتي حاضر شدند با رهبران اتحاديه ها به گفت وگو نشسته و به درخواست هاي آنها گوش دهند، پيش از اين مقامات به شدت برگزاري اين اعتصاب را محكوم و تاكيد كرده بودند كه مردم با اعتصاب به چيزي نخواهند رسيد!
شبكه دولتي بي بي سي كه بودجه آن را وزارت خارجه انگليس تامين مي كند، برنامه هاي زنده خود را با تاخير يك تا 5/1 دقيقه اي پخش مي كند و اظهارات مجري معروف نمي تواند حرف خود او باشد.
به گفته ناظران سياسي، معمولا سازمان هاي اطلاعاتي انگليس بر كليه برنامه هاي بي بي سي نظارت دارند و اظهارات تعيين كننده سياست داخلي و خارجي با نظر اين سازمان هاي اطلاعاتي پخش مي شوند.
اين اظهارات در حقيقت ديدگاه هاي دولت انگليس است كه از زبان يك مجري از تلويزيون بين المللي انگليس پخش مي شود. به اعتقاد اين ناظران، پخش اين نوع اظهارنظرها براي به وحشت انداختن اعتصاب كنندگاني انجام مي شود كه با اعتصاب خود اين كشور را فلج كردند.


 
وقتی دین از سیاست جدا شد و منفعت طلبی به جای آموزه های دین نشست و خدا و ارزشهای انسانی در سیاست و اداره جامعه خارج شد منطق سیاست بازان و دولتهای منفعت طلب این است اگر بیش از 99%  مردم کشوری در مقابل تعدادی قلیل از صاحبان زر و زور ایستاد و مقاومت کرد باید کشته شود چرا که اصالت از آن سرمایه و زر و زور است نه انسان .باید گفت چشم بعضی از روشن فکرنمایان ایرانی که شیفته دمکراسی غرب می باشند و دین را از سیاست جدا می کنند و غرب را کعبه آمال خود می دانند روشن بخصوص آنان که خود را مسلمان لیبرال می دانند .

اللهم عجل لولیک الفرج والنصر

تعداد بازدید از این مطلب: 404
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 28 آبان 1390
نظرات

پاسخ جنبش وال استريت به حملات وحشيانه پليس آمريكا
ما 99 درصديم تسليم يك درصد نمي شويم

صدها هزار نفر از مردم آمريكا همزمان در 30 شهر اين كشور با وجود خشونت هاي گسترده پليس به خيابان ها ريخته عليه نظام سرمايه داري و دولت آمريكا شعار دادند.
حضور هزاران پليس ضد شورش در خيابان ها، ميادين و مراكز مهم مالي و اقتصادي 30 شهر آمريكا، سركوب وحشيانه معترضان نظام سرمايه داري ، مجروحيت دهها نفر از مردم و در نهايت دستگيري 400 نفر از آنها، عنوان مهمترين بخش هاي خبري اين روزهاي رسانه هاي بين المللي است كه گزارش ها و تحليل ها پيرامون آن همچنان ادامه دارد.
گزارش هاي دريافتي حاكي است، اعضاي جنبش«وال استريت را اشغال كنيد» پنج شنبه با شعار «روز اقدام» (Day Of Action) به رغم تلاش گسترده و جمعيت انبوه، حريف ضربات باتوم، مشت و لگد و اسپري هاي فلفل پليس نيويورك كه در تمام مسيرهاي منتهي به ساختمان وال استريت مستقر شده بودند، نشدند. پليس نيويورك اين بار نيز همچون 60 روز گذشته در سركوب معترضان چيزي كم نگذاشت و بسياري از جوانان جوياي كار و عدالت اجتماعي را با سر و صورت خونين راهي زندان ها كرد.
گزارش هاي منتشر شده نشان مي دهد حدود 300 نفر از دستگير شدگان روز پنجشنبه، اهل نيويورك هستند و اين نشان مي دهد اوضاع در اين شهر كه قلب تجاري آمريكا محسوب مي شود، ملتهب تر از ساير شهرهاست.
پليس نيويورك اما اعلام مي كند، پنج افسر پليس نيز در حين درگيري با معترضان شهر، راهي بيمارستان ها شدند.
در «روز اقدام » اوضاع در لس آنجلس نيز بسيار ملتهب گزارش شده است. معترضان لس آنجلسي همراه با شعار هميشگي«ما 99 درصديم» سنگ تمام گذاشته و فرياد مي زدند: «يك درصد را به زانو در مي آوريم.» شهروندان آمريكايي همچنين پلاكاردهايي در دست داشتند كه روي آن نوشته شده بود:« دليلي ندارد كه تسليم مطامع يك درصد باشيم.» معترضان همچنين همصدا با ساير شهرهاي آمريكا خواستار توقف خشونت پليس، تقسيم عادلانه ثروت، توقف حرص، تبعيض و طمع بانكداران و ثروتمندان آمريكايي شدند.
به نوشته شبكه خبري بي بي سي، لاس و گاس، دالاس، سياتل، واشنگتن دي سي، بوستون، ميشيگان، ميامي، فلوريدا، ديترويت،ماساچوست، سنت لوئيس، نوادا، ميسوري، پورتلند، اورگان و ...ديگر شهرهاي آمريكايي هستند كه عليه سياست هاي اقتصادي و نظام سرمايه داري حاكم بر آمريكا تظاهرات كردند.
پيوستن گروه هاي جديد به جنبش«وال استريت را اشغال كنيد» نيز از ديگر حواشي قيام بي سابقه ضدسرمايه داري پنج شنبه آمريكا بود كه بيش از 2 ماه از تولد آن نمي گذرد.
در همين رابطه خبرگزاري فارس فيلمي را منتشر كرد كه در آن يك افسر پليس آمريكا با درآوردن لباس نظامي خود، به جمع معترضان پيوست.اين پليس كه بلافاصله از سوي همكاران خود دستگيرشد، با سوت و كف ممتد معترضان تشويق و «پليس شجاع» مورد خطاب قرار گرفت.
گزارش ها و تصاوير دريافتي نشان مي دهد، جمع آوري چادرهاي معترضان از پارك ها، تهديد مكرر مقام هاي آمريكايي و سركوب وحشيانه مردم نه تنها تا كنون خللي در روحيه و اراده معترضان به وجود نياورده بلكه باعث خشم و در نتيجه پيوستن گرو ه هاي جديد به جمع معترضان شده است. تا كنون اتحاديه ها و گرو ه هاي زيادي به جنبش تسخير وال استريت پيوسته اند.
تظاهرات روز پنجشنبه بزرگترين اعتراض ضد سرمايه داري آمريكا در اين دو ماه لقب گرفته و خشونت هاي پليس نيز در اين روز بالتبع، با شدت بيشتري صورت گرفت.
يادآور مي شود قيام ضد سرمايه داري «وال استريت» كه از 26 شهريور ماه و با هدف تسخير ساختمان بورس آمريكا در نيويورك آغاز شد، هم اكنون به بسياري از كشورهاي اروپايي، آسيايي، آمريكايي و حتي آفريقايي سرايت كرده و اوضاع در آمريكا و اروپا متشنج تر از ساير كشورهاست.شعار معروف «ما 99 درصديم» پنج شنبه همزمان با آمريكا، در بسياري از شهرهاي اروپايي نيز طنين انداز شد.
گفتني است، مقام هاي آمريكايي تا كنون آمار دقيقي از شمار بازداشتي ها در طول دو ماه گذشته را ارائه نكرده اند اما با محاسبه آمارهايي كه به طور پراكنده در طول اين مدت ارائه شده، به نظر مي رسد تا كنون بيش از 2000 نفر بازداشت شده اند؛ هر چند آمريكايي ها مي گويند برخي از آنها را در همان روزهاي اول و پس از بازجويي و گرفتن تعهد آزاد كرده اند!
در اين ميان كشته شدن 5 معترض نيز محرز شده كه غالبا به ضرب گلوله از پاي درآمده اند.
پليس آمريكا در مورد 4 قرباني اعلام مي كند كه دخالتي نداشته اما در باره قرباني پنجم كه دانشجوي دانشگاه بركلي است رسما مسئوليت كشته شدن وي را برعهده گرفته است. پليس آمريكا مي گويد اين دانشجو كه پس از مجروحيت در بيمارستان جان باخت، مسلح بوده و آنها مجبور به تيراندازي و كشتن وي شده اند!
به رغم بي سابقه بودن ناآرامي هاي دو روز گذشته و گستردگي آن، تا كنون مقامات بلند پايه آمريكايي در باره آن موضعي جز سكوت اتخاذ نكرده اند. برخي تحليلگران معتقدند اين سكوت و خشونت، بيش از هر چيز استيصال دولت آمريكا و شخص باراك اوباما در چگونگي مواجهه با اين بحران را نشان مي دهد. بحراني كه به گفته آخرين رهبر شوروي، دير يا زود طومار نظام سرمايه داري را نيز همچون نظام كمونيستي در هم خواهد پيچيد. منبع : روزنامه کیهان ./

آمریکا و اروپا عاشقان سینه چاک دمکراسی در کشورهای آسیائی و آفریقائی می باشند حتی حاضرند برای ایجاد دمکراسی در کشورهای جهان سوم با لشکر کشی و کشتن انسانهای بیگناه این دمکراسی را به زور به خورد مردم بدهند . نمونه لشکر کشی کشورهای عضو ناتو به رهبری آمریکا به عراق و افغانستان و ... برای ایجاد دمکراسی ولو به زور .اما چه شده که دمکراسی مورد نظر آمریکا و اروپا به درد مردم خودشان نمی خورد و امروز خیابانهای واشنگتن و نیورک و شهرهای آمریکا و خیابانهای لندن و فرانسه و ... مملو از انسانهائی هستند که دمکراسی را مطالبه می کنند اما پاسخ رژیمهای سرمایه داری به  مردم کشور خود با گلوله و ضرب باتوم گاز اشک آور و بازداشت و ... می باشد .چهره پلید رژیمهای سرمایه داری اروپا و آمریکا به رهبری  آمریکا و اذنابش ( فرانسه و انگلیس ) پیش ملتها رو شده است .  

تعداد بازدید از این مطلب: 399
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد


به وبلاگ خودتان خوش آمدید لطفا با نظرات خود ، ما را از راهنمائیهای خود بهره مند سازید.متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود