آمار مطالب

کل مطالب : 182
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 57
باردید دیروز : 166
بازدید هفته : 364
بازدید ماه : 360
بازدید سال : 1806
بازدید کلی : 25660

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 57
بازدید دیروز : 166
بازدید هفته : 364
بازدید ماه : 360
بازدید کل : 25660
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


** ** ***** *****
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : جمعه 14 بهمن 1390
نظرات

انتقاد سازمان ديدبان حقوق بشر از بازداشت 35 مسيحي در عربستان

سازمان ديدبان حقوق بشر از سركوب آزادي هاي مذهبي توسط رژيم سعودي و بازداشت 35 مسيحي در اين كشور به شدت انتقاد كرد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري «التوافق»، ماموران عربستان روز سه شنبه 35 اتيوپيايي مسيحي اين كشور را كه در ميان آنها 29 زن مشاهده مي شدند، بازداشت كردند. براساس اين گزارش، افراد بازداشت شده توسط نيروهاي امنيتي مورد بازجويي و ضرب و شتم شديد قرار گرفتند. از سوي ديگر سازمان ديدبان حقوق بشر در واكنش به بازداشت مسيحيان اتيوپيايي، ضمن انتقاد از اين اقدام مقام هاي سعودي، سركوب آزادي هاي مذهبي در اين كشور را محكوم كرد. «كريستوف ويلك» نماينده اين سازمان در خاورميانه با انتقاد شديد از برخورد نيروهاي پليس سعودي با مسيحيان اتيوپيايي، آزادي افراد بازداشت شده را خواستار شد. هنوز علت دستگيري اين افراد مشخص نشده است.

يورش پليس آل خليفه به سلول زندانيان سياسي در بحرين

مزدوران آل خليفه با گاز اشك آور به فعالان زنداني كه دست به اعتصاب غذا زده بودند حمله ور شدند.
به گزارش خبرگزاري ها، نيروهاي پليس رژيم آل خليفه در راستاي سركوب وحشيانه قيام مردمي اين كشور با گاز اشك آور به جمع اعتصاب كنندگان در زندان حمله ور شده و تعدادي را مجروح كردند.
اين در حالي است كه عبدالهادي خواجه يكي از فعالان مخالف بحريني كه دست به اعتصاب غذا زده به بيمارستان منتقل شده است.
از سوي ديگر از يكشنبه شب تاكنون 150 زنداني ديگر به جمع اعتصاب كنندگان پيوسته اند.
همچنين تعدادي از بحريني هاي اخراج شده از كار با برگزاري تظاهرات در منامه پايتخت بحرين خواستار بازگشت به مشاغل خود شدند.
رژيم آل خليفه تاكنون هزاران كارگر را صرفاً به دليل مشاركت در اعتراضات ضدرژيم از كار اخراج كرده است.
در همين رابطه «هاني الريس» هماهنگ كننده ائتلاف گروه هاي مخالف بحرين براي تغيير حكومت گفت، رژيم آل خليفه در اولين سالروز انقلاب بحرين با انقلابي عظيم روبه رو خواهد شد.
وي افزود، رژيم آل خليفه به رغم هرگونه تلاشي براي سركوب اعتراضات نمي تواند از برگزاري تجمع هاي اعتراض آميز مردم بحرين جلوگيري كند.
وي درباره اظهارات وليعهد بحرين درباره فراهم كردن زمينه گفت وگوي ملي اظهار داشت: رژيم آل خليفه راهكارهاي واقعي براي اصلاح وضعيت بحراني كشور ندارد، و هميشه سياست نيرنگ را در پيش گرفته و به فريب متوسل شده است. تا در راس قدرت بماند.
وي با اشاره به اين كه هيچ يك از شهروندان بحريني، طرح هاي فريبكارانه رژيم را قبول ندارند، گفت: اين رژيم استبدادي و سركوبگر مي خواهد پيشدستي كند و پيش از روبه رو شدن با طوفاني كه در اولين سالروز آغاز انقلاب بحرين روي خواهد داد، خود را آماده كند.
الريس تصريح كرد، رژيم بحرين از چند دهه پيش و زماني كه به فساد، هتك حرمت به نواميس، تخريب مساجد، بازداشت و سركوب افراد پرداخت، مشروعيت خود را از دست داده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 410
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : یک شنبه 9 بهمن 1390
نظرات

آغاز نشست بين المللي جوانان و بيداري اسلامي 1000 جوان از 73 كشور در تهران


نخستين اجلاس بين المللي جوانان و بيداري اسلامي با حضور بيش از 1000 نفر از جوانان جهان اسلام از امروز آغاز به كار مي كند.
علي اكبر ولايتي، دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي صبح شنبه با حضور در پژوهشكده باقر العلوم(ع) در نشستي خبري درباره اجلاس بين المللي جوانان بيداري اسلامي كه طي دو روز از يكشنبه در مركز همايش هاي بين المللي برج ميلاد برگزار مي شود، گفت: در اين همايش بيش از 1000 تن از جوانان از 73 كشور (53كشور و اقليت هاي مسلمان) شركت خواهند كرد و در آن به مساله بيداري اسلامي و جوانان و نقش آنان در بيداري اسلامي و آينده خواهند پرداخت.
ولايتي ادامه داد: از آنجا كه در اين اجلاس جوانان و نقش آنان مورد بررسي قرار مي گيرد، اين اجلاس از اهميت بسياري برخوردار است.
مشاور امور بين الملل رهبر معظم انقلاب يادآور شد: اولين اجلاس عمومي بيداري اسلامي 26 و 27 شهريورماه با حضور بيش از 700 نفر از انديشمندان داخلي و خارجي و فرهيختگان جهان اسلام برگزار شد.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درباره تاثير انقلاب اسلامي بر امر بيداري اسلامي و اينكه چه اقدامات عملي براي انتقال تجربيات و منحرف نشدن روند بيداري اسلامي در كشورها صورت گرفته است، تصريح كرد: ما مسئول تحركاتي كه در ديگر كشورها در جريان بيداري اسلامي انجام مي شود، نيستيم. هر كشوري كه در آن بيداري باشد، ما از آن حمايت معنوي مي كنيم. اينكه ما از 73 كشور از كشورهاي اسلامي و غيراسلامي براي حضور در اين اجلاس دعوت كرديم حكايت از آن دارد كه ما قصد آن را نداريم كه براي ديگران تعيين و تكليف كنيم. مجمع جهاني بيداري اسلامي يك NGO بين المللي در جهان اسلامي است كه تصميمات آن يك تصميمات بين المللي است و ارتباطي با دولت ها ندارد. جواناني كه در اجلاس حاضر خواهند شد راجع به خودشان تصميم گيري مي كنند و دبيرخانه مجمع نيز تصميمات آن را اجرا خواهد كرد.
مشاور امور بين الملل مقام معظم رهبري در پاسخ به سوال ديگري درخصوص اظهارنظرهاي مسئولان ليبيايي مبني بر جبران كمبود نفت، در صورت تحريم ايران گفت: قضاوت آنچه كه در ليبي اتفاق مي افتد آسان نيست، اما اساس حركت در ليبي اسلامي بوده و مردم مسلمان پيشتاز بوده اند و توانستند حكومتي برپا كنند كه ارزش هاي اسلامي در آنجا احيا شود، اما ناتو اواسط كار در آنجا مداخله كرد، آمريكا نيز تعدادي نيرو در آنجا پياده كرد. وضعيت ليبي وضعيت سختي است و آنها تحت فشار همه جانبه هستند. با توجه به اينكه تاسيسات نفتي ليبي در بمباران هاي اخير تخريب شده، همين كه آنها بتوانند ظرف مدتي نه چندان كوتاه به توليدات نفتي قبل از انقلاب خود برسند اين خود دستاوردي براي آنها خواهد بود. برداشت ما اين است كه آنها تحت فشار بيگانگان و نفوذي هاي بيگانه چنين حرفي زده اند.
ولايتي ادامه داد: آنها نه توان چنين جبراني را دارند و نه آنطور كه ما از رهبران اصلي انقلاب مي شناسيم چنين تصميمي را عليه ايران اتخاذ خواهند كرد؛ بنابراين آنچه از ليبي مي شنويد تحت تاثير فشارهاي مختلف رواني و تبليغاتي و اعمال نفوذ سياسي ناتو است كه مهمان ناخوانده ليبيايي هاست. خود ليبيايي ها قذافي را سرنگون كردند و ناتو هيچ دخالتي نداشت و ما متاسفانه گرفتار اين دخالت هاي بيگانگان هستيم.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درخصوص نگاه ايران به تلاش هاي برخي كشورهاي حوزه خليج فارس عليه سوريه تاكيد كرد: امور داخلي سوريه ارتباطي با بيگانگان ندارد و اگر برخي از كشورهاي حاشيه خليج فارس در امور آن دخالت مي كنند از سوي آمريكا مامور بوده و با صهيونيست ها مرتبط هستند و اين خواسته صهيونيسم بين الملل است كه حلقه مقاومتي عليه صهيونيست ها شكسته شود. نيات آنها كاملا واضح است و ايران با هرگونه مداخله در امور داخلي كشورها از جمله سوريه مخالف است. مردم سوريه خود تصميم مي گيرند و حضور ميليوني آنها حكايت از خواسته عمومي آنها دارد. در كشورهاي ديگر مردم اگر چيزي خواستند مسالمت آميز وارد ميدان شدند. برخي كساني كه در سوريه عليه حكومت فعاليت مي كنند اينها از خارج از مرزها اسلحه هاي شان تهيه مي شود. افرادي كه اسلحه و پول در اختيار آنها قرار مي دهند افراد معلوم الحالي در جاهاي مختلف هستند كه پولشان را برخي كشورهاي عامل بيگانه در منطقه تامين مي كند و قطعا اين يك طرح صهيونيستي عليه حكومت مقاوم سوريه است كه از ابتداي قضيه فلسطين تا به حال يكي از استوانه هاي پايداري در برابر صهيونيست ها بوده است.
وي درخصوص تفاوت ميان انقلاب هاي به وقوع پيوسته در مصر و تونس با آنچه كه در سوريه مي گذرد، گفت: در مصر و تونس مردم به ميدان آمدند و خواستند كه انتخابات برگزار شود و حسني مبارك (ديكتاتور مخلوع) كنار برود. در اين كشورها آمريكايي ها، صهيونيست ها و مرتجعين عرب با كناره گيري بن علي و مبارك مخالفت كردند و برخي از سران مرتجع عربي با تماس هاي مكرر با باراك اوباما از او خواستند كه نگذارد مبارك كنار برود و برخي هم به زين العابدين بن علي پناهندگي دادند، اما در سوريه اين مثلث يعني آمريكا، صهيونيست ها و سران برخي كشورهاي عربي و غيرعربي از نيروهاي مسلحي كه به سوريه نفوذ كرده بودند، حمايت كردند. دشمني اين مثلث عليه امت اسلامي مشخص است و آنها از اتفاقات به وقوع پيوسته در برخي كشورها حمايت و در برخي ديگر مخالفت كرده اند و از اينجا مي توان به اين تفاوت پي برد.
ولايتي درباره نقش تركيه و اتحاديه عرب در قبال سوريه و تفاوت نقش آنها با نقش ايران در قبال سوريه بيان كرد: ما فكر مي كنيم كه كم كم دوستان ما در تركيه متوجه شدند كه اقدامات اوليه شان شايد به مصلحت تركيه نبود و لذا حالا تفاوت موضعي را از سوي تركيه شاهديم. موضع ما در قبال سوريه ثابت و روشن است، همچنين موضع عراق، حزب الله لبنان، روسيه و چين شبيه به مواضع ايران است. ما اميدواريم بتوانيم دوستان خود را در تركيه به اين قناعت برسانيم كه مراقب باشند مجري سياست هايي كه مخالف خط مشي تركيه است، نباشند و فكر مي كنيم كه به تدريج به اين مساله برسند.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درخصوص اينكه جنبش وال استريت را يك جنبش انساني مي توان ناميد يا يك جنبش معيشتي و اينكه آيا از جوانان اين جنبش دراجلاس جوانان و بيداري اسلامي دعوت شده است، گفت: اگر مشكلات اقتصادي هست، اين مشكلات بخشي از مشكلات انساني هستند. مردم آمريكا داراي مشكلات اقتصادي اند و آمريكايي ها به اين مساله اذعان دارند، اما جوانان وال استريتي گفته اند كه بايد كاري كنند كه جوانان مصري انجام دادند، اما انگيزه آنان اسلامي نيست بلكه جنبه اقتصادي دارد و آنها طالب عدالت اند. بايد گفت از اين جوانان در نشست فردا دعوت نشده است. جوانان غيرمسلمان در اين اجلاس حضور ندارند.
ولايتي در پاسخ به سوالي درباره مواضع ايران درخصوص پيروزي اسلام گراها در انتخابات گفت: ما بسيار خوشحاليم از اينكه نتيجه فعاليت مسلمانان موجب روي كارآمدن معتقدين به اسلام در اين كشورها شده است؛ زيرا حاكميت اسلام موجب برقراري مردم سالاري ديني و قطع دست اجانب در كشورهاي اسلامي مي شود. ايران بناي آن دارد كه همكاري صميمانه اي با كشورهاي اسلامي داشته باشد.
گفتني است نشست مقدماتي اجلاس جوانان و بيداري اسلامي نيز چهارشنبه 28 دي ماه امسال در هتل المپيك تهران برگزار شده بود.

تعداد بازدید از این مطلب: 444
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : یک شنبه 26 دی 1390
نظرات

 

 

اعتراض كرزاي و مردم عليه بي حرمتي اشغالگران به جنازه 3 افغاني

رئيس جمهوري افغانستان بي حرمتي نظاميان آمريكايي به اجساد سه افغان را به شدت محكوم كرد.
به گزارش پرس تي وي، در پي انتشار فيلمي كه اهانت سربازان آمريكايي به اجساد سه افغان را نشان مي داد، دفتر رياست جمهوري افغانستان با صدور بيانيه اي اعلام كرد: دولت افغانستان از اين بي حرمتي بسيار ناراحت است.
در اين بيانيه آمده است: اين عمل سربازان آمريكايي غيرانساني بوده و با شديدترين لحن ممكن محكوم است.
ما به صراحت از دولت آمريكا خواسته ايم، هرچه سريعتر در مورد اين فيلم ويدئويي تحقيق و عوامل اين اهانت را به شديدترين وجه مجازات كند.
درفيلم مذكور، چهار سرباز آمريكايي روي اجساد سه افغان ادرار مي كنند.
انتشار اين فيلم در پايگاه هاي اينترنتي، تظاهرات مردم شهر قندهار را در پي داشت. تظاهركنندگان خواستار خروج هرچه سريعتر نظاميان آمريكايي از افغانستان شدند.
اعتراف به شكست
به گزارش خبرگزاري فارس، براساس گزارش جامعه اطلاعاتي آمريكا، عمليات ناتو عليه طالبان در افغانستان، به بن بست رسيده است. براساس اين گزارش، اگر نيروهاي آمريكايي، افغانستان را ترك كنند، طالبان اين آمادگي را دارد كه بار ديگر بر افغانستان مسلط شود.
در همين حال، سه مقام آمريكايي به آسوشيتدپرس گفتند، طالبان به طور جدي در مذاكرات صلح با ناتو و آمريكا مشاركت نمي كند.
عمليات تروريستي در سوريه 8 كشته برجاي گذاشت

بر اثر حمله موشكي افراد مسلح به يك راهپيمايي در شهر حمص هشت شهروند سوري به همراه يك خبرنگار فرانسوي كشته شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بر اثر حمله موشكي افراد مسلح در سوريه روز چهارشنبه به يك راهپيمايي كه در حمايت از بشار اسد و نظام سوريه در شهر حمص برگزار شده بود هشت شهروند سوري به همراه جيل ژاكيه خبرنگار فرانسوي شبكه دو تلويزيون فرانسه كشته شدند.
استاندار حمص در اين باره اعلام كرد كه قرار است كميته اي براي بررسي جزئيات قتل خبرنگار خارجي تشكيل دهد.
برخي مقامات غربي به ويژه نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه و كاترين آشتون مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا از دولت سوريه خواستند كه تحقيقات فوري در اين زمينه انجام شود.
نيروهاي امنيتي سوريه همچنين از انفجار دو خودروي بمب گذاري شده نزديك يكي از مراكز امنيتي در دمشق جلوگيري كردند.
در اين عمليات نيروهاي امنيتي چهار تروريست را به قتل رسانده و چند نفر را بازداشت كردند.

 

اعلام نتيجه نهايي انتخابات مصر اخوان المسلمين اول شد

حزب آزادي و عدالت (شاخه سياسي اخوان المسلمين) مصر از كسب نيمي از كرسي هاي پارلمان در سه مرحله انتخابات پارلماني اخير خبر داد.
به گزارش شبكه خبري«الجزيره»، حزب آزادي و عدالت رسما اعلام كرد توانسته است 46 درصد كرسي هاي پارلمان كه انتخابات آن از نوامبر سال گذشته ميلادي آغاز و روز چهارشنبه به پايان رسيد را از آن خود كند.
براساس اين گزارش، حزب آزادي و عدالت خاطرنشان كرد: رياست مجلس ملي مصر بايد از طريق توافق ميان تمامي گروه هاي سياسي اين كشور انتخاب شود.
گزارش هاي دريافتي نيز حاكي است، حزب سلفي «النور» در سه مرحله انتخابات توانسته است 113 كرسي (23درصد) از كرسي هاي پارلمان را به خود اختصاص دهد و در جايگاه بعدي قرار بگيرد.
اين در حالي است كه پيش از برگزاري دور دوم مرحله سوم انتخابات پارلماني مصر، از قريب به 500 كرسي پارلمان اين كشور، 207 كرسي به حزب آزادي و عدالت و 106 كرسي به حزب سلفي النور، 45 كرسي به حزب الوفد و 45 كرسي ديگر به ليبرال ها رسيده بود.
از سوي ديگر، «عبدالمعز ابراهيم» رئيس كميته عالي انتخابات مصر نيز طي سخناني، نسبت مشاركت در دور دوم سومين و آخرين مرحله انتخابات پارلماني اين كشور را بالغ بر 1/37درصد عنوان كرد.
بر پايه اين گزارش، نخستين ماموريت پارلمان منتخب مصر، تشكيل شوراي موسسان شامل 100 عضو است تا اين افراد پيش نويس قانون اساسي جديد را به تصويب برسانند و مقدمات انتخابات رئيس جمهور آينده را فراهم كنند.
در همين حال، «جيمي كارتر» رئيس جمهور سابق آمريكا كه هم اكنون رياست يك موسسه غيرانتفاعي نظارت بر انتخابات ها را برعهده دارد، پس از پايان آخرين مرحله انتخابات پارلماني مصر اعلام كرد، انتخابات بسيار شفاف برگزار شده است.جيمي كارتر در سفر خود به مصر و ديدار با رئيس حزب آزادي و عدالت وابسته به اخوان المسلمين تاكيد كرد: موسسه اي كه زير نظر من فعاليت مي كند 87 روند انتخاباتي را در سراسر جهان زير نظر داشته و مي توانم اعلام كنم كه انتخابات مصر با شفافيت و براساس معيارهاي بين المللي برگزار شده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 504
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : جمعه 4 دی 1390
نظرات
90/10/02 - 17:19
شماره: 13901002000667
 
نسخه چاپيارسال به دوستان
فارس گزارش می‏دهد:
تظاهرات هفتگی در اردن به درگیری با معترضین کشیده شد

خبرگزاری فارس: شهروندان اردنی در حالی این هفته به وضعیت مدیریتی کشور اعتراض کردند که برخی شهرهای این کشور شاهد درگیری میان معترضین و حامیان دولت بود.

خبرگزاری فارس: تظاهرات هفتگی در اردن به درگیری با معترضین کشیده شد

به گزارش فارس، هزاران تن از شهروندان اردنی در ادامه فعالیت‏های اعتراضی خود به عملکرد نظام، پس از نماز جمعه تظاهرات کردند.
 
شهروندان امان" (پایتخت اردن) پس از اقامه نماز جمعه با برگزاری تظاهراتی از مقابل مسجد حسینی در مرکز این شهر، خواستار مبارزه با فساد و عدم افزایش قیمت‏ها در کشور شدند.
 
شرکت کنندگان در این تظاهرات شعار دادند که ملت خواستار بازگرداندن اموال به غارت رفته کشور و برقراری عدالت اجتماعی است.
 
لزوم برکناری دولت و انحلال پارلمان به دلیل عدم توانایی در تامین مطالبات شهروندان، از دیگر خواسته های شهروندان پایتخت اردن بود.
 
حضور انبوه نیروهای امنیتی در مسیر تظاهرات، از نکات قابل توجه در این مراسم بود.
 
در شهر "مفرق" (شمال اردن) صدها تن از شهروندان منطقه در اعتراض به عدم تحقق اصلاحات و نیز عدم اقدام دولت در مبارزه با فساد، پس از اقامه نماز جمعه تظاهرات کردند.
 
در این تظاهرات که توسط حزب جبهه عمل اسلامی (شاخه سیاسی اخوان المسلمون) برگزار شده بود، ساکنان مفرق خواستار تحقق فوری اصلاحات، برکناری دولت، مبارزه با فساد و توقف غارت اموال عمومی به بهانه خصوصی سازی شدند.
 
نکته مهم در این تظاهرات، برگزاری تظاهرات حامیان حکومت اردن بود.
 
تعدادی از طرفداران و حامیان رژیم اردن نیز همزمان با این تظاهرات، ضمن برگزاری تظاهراتی، قصد برهم زدن تظاهرات معترضین و حمله به مخالفان دولت را داشتند که در این میان چند نفر مجروح شدند.
 
البته نیروهای لباس شخصی حامی دولت پس از ناکامی در به هم زدن تظاهرات معترضین، با حمله به مقر حزب جبهه عمل اسلامی در این استان، این مکان را به آتش کشیدند.
 
در این میان، تعدادی از معترضین و نیز نیروهای ژاندارمری مجروح شدند.
 
مساله قابل تامل این است که نیروهای امنیتی برای دقایقی فقط نظاره گر این درگیری ها بودند و سپس برای توقف فعالیت های حامیان دولت، مجبور شدند از گاز اشک آور استفاده کنند.
 
بر اساس گزارشات دریافتی، "عبدالمجید خوالده" نماینده سابق پارلمان اردن و از مخالفان دولت که در این مراسم حضور داشت، از سوی حامیان رژیم مورد ضرب و شتم قرار گرفت و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
 
بر اساس اطلاعات دریافتی، حال 4 نفر از مجروحان وخیم گزارش شده است.
 
در شهر سلط نیز صدها تن از ساکنان، با برگزاری یک تحصن تحت عنوان "ملی کردن شرکت های دولتی" در برابر مرکز فرهنگی این شهر، خواستار پایان دادن به خصوصی سازی در کشور و غارت اموال عمومی شدند.
 
تحصن کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار تحقق مطالبات مردمی، توقف خصوصی سازی، مبارزه با فساد و جلوگیری از افزایش قیمت ها در کشور شدند.
 
عدم دخالت نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در امور زندگی شهروندان، از دیگر خواسته های شهروندان این منطقه بود.
 
در شهر ذیبان نیز تعدادی از نیروهای لباس شخصی حامی دولت، با حمله معترضین، تعدادی از آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
 
البته معترضین این منطقه که تعدادشان بسیار بیشتر از حامیان دولت بود، توانستند بلافاصله مانع از برهم زدن تظاهرات اعتراضی خود شوند و با دخالت نیروهای امنیتی این مساله خاتمه پیدا کرد.
 
نکته بحث برانگیز در این میان آن بود که نیروهای امنیتی هیچ یک از اراذل و اوباشی که به معترضین حمله کرده بودند دستگیر نکردند.
 
شهروندان ذیبان پس از پایان درگیری، به تظاهرات خود ادامه دادند و خواستار مبارزه با فساد، تحقق اصلاحات، توقف دخالت نیروهای امنیتی در امور سیاسی شهروندان و مبارزه با خصوصی سازی شدند.
 
در شهر "کرک" نیز 3 تظاهرات ضد دولتی برگزار شد.
تظاهرات اول، توسط جنبش جوانان و مردمی این شهر و با عنوان "ملی کردن شرکت های دولتی و مبارزه با فساد" برگزار شد، تظاهرات کنندگان خواستار انحلال پارلمان، برکناری دولت و مبارزه با فساد و جلوگیری از روند خصوصی سازی در کشور شدند.
 
تظاهرات دوم، توسط جبهه عمل اسلامی اردن در حومه مرج برگزار شد و شرکت کنندگان خواستار تحقق فوری اصلاحات در کشور و جلوگیری از افزایش قیمت ها شدند.
 
در تظاهرات سوم نیز که در منطقه مزار جنوبی برگزار شد، شهروندان کرک خواستار ملی کردن شرکت های دولتی، توقف خصوصی سازی و مبارزه با فساد و مفسدان شدند.
 
شهروندان اردنی از ابتدای سال جاری میلادی به وضعیت مدیریتی کشور اعتراض کرده و خواستار تحقق اصلاحات فوری در کشور از جمله بهبود وضعیت معیشتی، تحقق اصلاحات سیاسی، تعدیل قانون اساسی، مبارزه با فساد، توقف خصوصی سازی، برکناری دولت و تشکیل دولت منتخب پارلمانی شده اند.
 
در مقابل، دولت اردن نه تنها اقدامی در راستای تحقق مطالبات شهروندان صورت نداده، بلکه با افزایش برخی قیمت ها از جمله مشتقات نفتی، آب و نان، سبب افزایش اعتراضات شهروندان نیز شده است.( منبع : خبرگزاری فارس )
 
 

اخبارمرتبط :
تعداد بازدید از این مطلب: 453
موضوعات مرتبط: بیداری اسلام , ,
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


تعداد صفحات : 6
صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد


به وبلاگ خودتان خوش آمدید لطفا با نظرات خود ، ما را از راهنمائیهای خود بهره مند سازید.متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود