آمار مطالب

کل مطالب : 182
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 1
باردید دیروز : 14
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 538
بازدید سال : 1431
بازدید کلی : 25285

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 538
بازدید کل : 25285
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


** ** ***** *****
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : چهار شنبه 3 تير 1394
نظرات
 
سخنان حضرت ایه العظمی حضرت امام خامنه ای در دیدار با مسولین و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران و بیان نکاتی چنداز خصوط قرمز که باید در مذاکرات هسته ای با 5+1 و تاکید مجدد در موضوع اقتصاد مقاومتی منبه خبر سایت اطلاع رسانی دفتر مثام معظم رهبری (حفظه الله )  
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:

همه مسئولان ایران به دنبال توافق خوب، منصفانه و عزتمندانه هستند/ تیم مذاکره کننده ایران امین، غیور، شجاع و متدین هستند/ تحریم های اقتصادی، مالی و بانکی باید فوراً هنگام امضای موافقتنامه لغو شود/ لغو تحریم ها نباید به اجرای تعهدات ایران منوط شود (۱۳۹۴/۰۴/۰۲ - ۲۳:۰۰)

www.leader.ir

 

منبع : پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله )

 

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 536
موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : جمعه 21 اسفند 1393
نظرات
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری:
باید با معرفی اسلام ناب تهدید اسلام‌هراسی را به فرصت تبدیل کرد/ تیم مذاکرات هسته‌ای امین و دلسوز است اما من نگرانم چون طرف مقابل با حیله گری از پشت خنجر می زند/ نامه سناتورها نشانه فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکاست (۱۳۹۳/۱۲/۲۱ - ۱۳:۱۸)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج شنبه) در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان، تحقق «اسلام کامل» را خواست پروردگار متعال و هدف اصلی نظام جمهوری اسلامی خواندند و با اشاره به ضرورت ارائه اسلام ناب در مقابل تلاش مستکبران برای ترویج اسلام هراسی در میان ملتها تأکید کردند: در بررسی علل و راه حلهای چالشهای موجود، باید از سطحی نگری پرهیز کرد و با ریشه یابی مسائل، به مدیریت منطقی آنها پرداخت. 
ایشان با اشاره به شخصیت، سوابق و خدمات آیت الله یزدی، انتخاب رئیس جدید خبرگان را انتخابی مناسب و بجا خواندند و خاطرنشان کردند: این انتخابات، بسیار متین، و بدون حاشیه های رایج برگزار شد و می تواند الگویی برای دیگر دستگاهها باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به آیات متعدد قرآن مجید توجه به همه ارکان و احکام دین را، مطالبه اسلام برشمردند و تأکید کردند: در معارف اسلامی، چیزی به نام دین حداقلی نداریم و باید تحقق همه اجزاء اسلام و تحقق کامل دین مبین را هدف قرار داد و در این مسیر تلاش و حرکتِ رو به پیشرفت انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ضرورت حفظ و تقویت همه ابعاد اسلام در «صورت و سیرت» آن افزودند: حفظ «سیرت اسلام» یعنی در همه ظرفیتهایی که حرکت عمومی کشور، مردم و مسئولان را شکل می دهد، اسلام، هدف و آرمان قرار گیرد و برای رسیدن به آن برنامه ریزی رو به کمال بشود و همه در این مسیر حرکت کنند.
ایشان قلدرهای جهانی را معارض اصلی حرکت به سمت تحقق اسلام کامل برشمردند و افزودند: ترویج اسلام هراسی بوسیله دستگاههای تبلیغاتی و سیاسی صهیونیستها، نشانه هراس آنها از نابودی منافع نامشروعشان است.
رهبر انقلاب با اشاره به برخی سخنان دشمنان نظام که می گویند دنبال تغییر رفتار جمهوری اسلامی هستیم نه تغییر نظام، افزودند: تغییر رفتارِ نظام، یعنی ملت ایران از لوازم حتمی حرکت به سمت تحقق آرمانهای خود و اجرای اسلامِ کامل کوتاه بیاید و این هدف، در واقع همان تغییر نظام و نابودی سیرتِ دین در حرکت عمومی نظام اسلامی است که این بار، از این طریق دنبال می شود.
ایشان پرهیز از برخورد منفعلانه با پدیده «اسلام هراسی» را کاملاً ضروری برشمردند و افزودند: اسلام هراسی در حقیقت ترجمه هراس و سراسیمگی زورگویان بین المللی از اسلام سیاسی و اسلام حاضر در متن زندگی ملتهاست که ملت ایران با انقلاب اسلامی پرچمدار ایجاد، تثبیت و تقویت آن شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، تبدیل اسلام هراسی از تهدید به فرصت را کاملاً ممکن دانستند و افزودند: تلاش بیوقفه برای ترساندن ملتها و جوانان از اسلام، این پرسش را در کانون توجه افکار عمومی جهان قرار می دهد که علت این همه هجوم و حمله به اسلام چیست؟
رهبر انقلاب پاسخ صحیح به این پرسش را از طریق ارائه اسلام ناب به ملتها، دربر دارنده برکات بی پایان برشمردند و افزودند: باید همه توان خود را در این راه بکار بگیریم.
ایشان در تبیین ویژگی های اسلام ناب، خاطرنشان کردند: طرح اسلام طرفدار مظلوم و ضد ظالم، جوانان را در هر جای جهان، به ابتهاج و هیجان می آورد و به آنان می فهماند اسلام در حمایت از مظلومان و بی پناهان، برنامه عملی دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای، اسلام طرفدار عقلانیت، ضد «قشری گری و تحجر» و ضد اوهام و خرافات را از دیگر ابعاد اسلام ناب برشمردند و افزودند: باید اسلام متعهد در مقابل لاابالی گری، اسلام حاضر در متن زندگی مردم در مقابل اسلام سکولار، اسلام رحمت به ضعفا و اسلام جهاد با مستکبران را به جهان معرفی کنیم و از این طریق، پروژه اسلام هراسی دشمنان را به فرصتی برای جلب توجه ملتها به اسلام ناب تبدیل نماییم.
رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به چالشهای موجود میان ایران و آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله موضوع هسته ای، افزودند: باید با پرهیز از سطحی نگری، چالشها و مشکلات موجود را ریشه یابی کرد و از این طریق به راه حل منطقی دست یافت.
ایشان به عنوان یک مثال عینی، به صدمات ناشی از تحریم ها اشاره و خاطرنشان کردند: موشکافی دقیق، آشکار می کند که علت آسیبهایی که بخاطر تحریم متحمل شده ایم، وابستگی کشور به نفت و اقتصاد دولتی و عدم حضور مردم در متن اقتصاد است.
رهبر انقلاب با طرح سئوالاتی مهم افزودند: آیا اگر اقتصاد کشور و زندگی ملت را به درآمد نفتی وابسته نمی کردیم و با پرهیز از ادامه اشتباه اوایل انقلاب مبنی بر دولتی شدن همه مسائل، مردم را حقیقتاً وارد فعالیتهای اقتصادی می کردیم دشمن می توانست با تحریم نفتی و تحریم دستگاههای دولتی، این آسیبها را وارد آورد؟
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر مسائل را اینگونه ریشه یابی و علاج کنیم، مشکلات حل می شود و نگاهمان به محبت دشمن نخواهد بود.
رهبر انقلاب با اشاره به کارآیی این نگاه عمیق و منطقی در مدیریت چالشهای آشکار و پنهان با زیاده خواهان جهانی از جمله مسئله هسته ای افزودند: تیم هسته ای که رئیس جمهور محترم انتخاب کرده انصافاً خوب، امین، مورد قبول و دلسوزند و در حال کار و تلاشند اما با وجود این برادرانِ خوب، من نگرانم، چون طرف مقابل حیله گر و اهل خدعه و نیرنگ است و از پشت خنجر می زند.
ایشان با اشاره به یک اشتباه رایج مبنی بر اینکه اشخاص قدرتمند، نیازی به حیله گری ندارند افزودند: برخی فکر می کنند امریکا با این قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی، احتیاجی به نیرنگ و موذیگری ندارد اما برخلاف این تصور، امریکایی ها به حیله و فریب نیاز فراوانی دارند و الان هم همینگونه عمل می کنند و این واقعیت، ما را نگران می کند.
رهبر انقلاب با تأکید بر مراقبت از شگردهای امریکایی خاطرنشان کردند: امریکایی ها همیشه در آستانه زمان تعیین شده برای پایان مذاکرات، لحن خود را سخت تر، تندتر و خشن تر می کنند تا اهداف خود را محقق کنند که باید مراقب این حیله بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان سخیف و مشمئز کننده امریکایی ها در هفته ها و روزهای اخیر افزودند: یک دلقک صهیونیست در آنجا سخنانی گفت، مقامات امریکایی هم برای اینکه خود را کنار بکشند مطالبی گفتند اما در همان مطالب، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کردند که واقعاً حرف خنده آوری است.
ایشان خاطرنشان کردند: امریکایی ها و هم پیمانانشان در منطقه، خبیث ترین و جرارترین تروریستها یعنی «داعش» و امثال آن را ایجاد کردند و همچنان آنها را حمایت می کنند آن وقت اینگونه کارها را متوجه ملت ایران و نظام اسلامی می سازند!
رهبر انقلاب حمایت صریح دولت امریکا از دولت جعلی صهیونیست ها را یادآوری کردند و افزودند: واشنگتن از دولتی که رسماً به اقدامات تروریستی معترف است به زشت ترین شکل ممکن حمایت می کند و در عین حال جمهوری اسلامی را متهم می سازد.
رهبر انقلاب نامه اخیر سناتورهای امریکایی را حاوی نشانه های متعدد فروپاشی اخلاق سیاسی در نظام امریکا برشمردند و افزودند: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته شده بین المللی، پس از تغییر دولتهایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسماً اعلام می کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکا نیست؟
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.
رهبر انقلاب همچنین با بزرگداشت یاد مرحوم آیت الله مهدوی کنی او را عالمی عامل و دارای مجاهداتی تأثیرگذار خواندند و غفران و رحمت الهی را برای آن عالم فقید مسئلت کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، آیت الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری گزارشی از برگزاری هفدهمین اجلاس مجلس خبرگان بیان کرد.
آیت الله یزدی، بررسی روند مذاکرات هسته ای و مسائل داخلی کشور، تاکید بر لزوم تحقق عملی اقتصاد مقاومتی و پرهیز از شعار زدگی، ارائه گزارش از جایگاه اسلام در شرایط کنونی جهان و مسئله اسلام‌هراسی در غرب و نگرانی از برخی مسایل فرهنگی را از جمله مهمترین محورهای مباحث، نطق‌ها و مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در اجلاسیه اخیر بیان کرد.
تعداد بازدید از این مطلب: 552
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : دو شنبه 26 آبان 1393
نظرات

آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای از امروز در وین

مذاکره برای توافق یا تمدید؟

شهر وین امروز میزبان دهمین دور مذاکرات جامع هسته ای بین ایران و گروه 1+5 است.این مذاکرات احتمالا تا سوم آذرماه به طول خواهد انجامید.
سرویس سیاسی-

امروز دور جدید مذاکرات هسته‌ای در شهر وین آغاز می شود. ظهر امروز، ظریف و کاترین اشتون در دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در این شهر بر سر میز ناهار، هماهنگی‌های اولیه در خصوص این دور از مذاکرات را انجام خواهند داد و احتمالا این مذاکرات تا سوم آذر ماه به طول خواهد انجامید. وزرای خارجه 6 کشور مذاکره کننده با ایران در حال برنامه ریزی برای سفر به محل مذاکرات در پایتخت اتریش هستند. وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که جان کری اواخر هفته جاری به مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و 1+5 در وین می‌پیوندد.
در حالی که کمتر از یک هفته به ضرب الاجل پایان مذاکرات توافق جامع باقی مانده،زمزمه هایی مبنی بر تمدید مذاکرات از سوی طرف غربی مطرح شده است.
 
بقیه در ادامه مطالب
تعداد بازدید از این مطلب: 532
موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : محمود جلیلی مرودشتی
تاریخ : شنبه 19 مهر 1393
نظرات

ایران در سایه آیت‌الله خامنه‌ای جزیره ثبات منطقه است

گزارش خواندنی و مستند شبکه الجزیره

وبسایت شبکه الجزیره تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به رغم چند دهه دشمنی غرب، جزیره ثبات در منطقه است و اکنون سکان مقابله با افراط‌گرایی را به دست گرفته است.

الجزیره در تحلیلی با عنوان «داعش، آمریکا و الگوی ایران» نوشت: هر وقت غرب با چالشی مثل داعش، یا قبل از آن القاعده، مواجه می‌شود بیشتر نخبگان غربی به این فکر می‌افتند که تنها راه حل درازمدت ایجاد حکومت‌های سکولار در جهان اسلام (با حمایت خارجی) است. اما حتی اگر فرض کنیم دموکراسی لیبرال واقعاً وجود دارد، از لحاظ تاریخی صرفاً یک پدیده غربی است که هرگز در جوامع مسلمان با موفقیت روبه‌رو نبوده است. آنها می‌خواهند چارچوب سیاست مشارکتی برای بیشتر مسلمانان برپایه اسلام معنی داشته باشد که با مفهوم بیگانه «جدایی دین از حکومت» سازگاری ندارد. تا اینجا تنها یک نظام سیاسی در خاورمیانه در فراهم آوردن این مشارکت با دولت‌داری اسلامی بر مردم موفق بوده و آن جمهوری اسلامی ایران است.
الجزیره می‌نویسد: غرب نمی‌تواند خود را راضی به قبول این واقعیت کند. وقتی به پوشش خبری عمل جراحی موفق رهبر ایران نگاه می‌کنید نمی‌توانید در مقابل نفرتی که غربی‌ها نسبت به او و نظام سیاسی که رهبری می‌کند، لبخند نزنید. بی‌بی‌سی، که اغلب کمی پیچیده‌تر از رسانه‌های غربی دیگر دشمنی خود را آشکار می‌کند در مورد این عمل عنوان کرد که زندگی خصوصی او اغلب «یک موضوع فوق محرمانه در ایران است و تنها وضعیت بحرانی ایران و منطقه» مجبور کرده که بازتر باشند و اخبار عمل جراحی را منتشر کنند. در یک گزارش دیگر، بی‌بی‌سی عنوان کرد که آیت‌الله خامنه‌ای محبوب نیست و ایرانی‌ها از سطح بالای مراقبت از او در بیمارستان شاکی هستند.(!) الجزیره در واکنش می‌نویسد: این واقعیت که او در بیمارستان دولتی عمل شده با ادعای بی‌بی‌سی مغایرت دارد. به همین ترتیب حضور مردم در طول ربع قرن رهبری او نشان می‌دهد که او و جمهوری اسلامی محبوب هستند. اینکه همسر آیت‌الله، چهار پسرش و دو دخترش، سیاستمداران بلندمرتبه نیستند یا در مشاغل دست ندارند ممکن است زندگی شخصی او را بی‌حادثه کند اما آن را «فوق محرمانه‌» نمی‌کند، فقط با هنجارهای غربی متفاوت است.
در ادامه این تحلیل تأکید شده است: به رغم ده‌ها سال دشمنی غیرمنطقی غربی و خشونت، جمهوری اسلامی تبدیل به جزیره «ثبات منطقه» شده است. جالب است که این اصطلاح اولین بار در تهران توسط جیمی کارتر رئیس جمهور اسبق آمریکا در مورد ایران قبل از انقلاب بکار برده شد. اما یک سال بعد شاه از ایران فرار کرد و یک انقلاب مردمی که شعار کلیدی آن استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود، پیروز شد.
نویسنده یادآور شده است: در سال‌های اخیر، شخصیت‌های سیاسی دیگر در غرب آسیا و شمال آفریقا که در چشم غربی‌ها «رهبران عالی» محسوب می‌شدند به سرنوشت مشابهی دچار شدند. بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل، یک‌بار زین‌الدین بن علی، دیکتاتور تونسی را به‌خاطر «پیشرفت» او در ترفیع چشم‌انداز جوانان تونسی ستود. در هنگامه اعتراضات ژانویه 2011 در قاهره تونی بلر، نخست‌وزیر سابق بریتانیا، حسنی مبارک را «بسیار شجاع و نیرویی در جهت پیشرفت» خواند.
خواست عمومی، اکثر نظام‌های قدیمی خاورمیانه را سرنگون کرده اما نشانه‌های اندکی از ثبات را شاهد هستیم. وقتی رژیم‌های وابسته شروع به شکست یا نشان دادن بی‌ثباتی جدی کردند، کشورهای سلطنتی ثروتمند با پول نفت با همراهی و حمایت غرب شروع به پول‌رسانی به گروه‌های شورشی در لیبی و سوریه کردند و قانون بین‌المللی را زیر پا گذاشتند و خاورمیانه را به سوی سقوط و فروپاشی پیش بردند. البته این پدیده جدیدی نیست. در دهه 1980 آمریکا با همکاری عربستان و دولت پاکستان مجاهدین را آموزش دادند و مسلح کردند که با اشغال شوروی در افغانستان بجنگند. در همان زمان و پس از آن کشمکش تعدادی از کشورهای دارای مکتب‌های مذهبی و گروه‌های دیگر در سراسر جهان اسلام سرمایه‌گذاری و سالانه میلیاردها دلار برای صدور ایدئولوژی افراط‌گرایی خرج کردند.
الجزیره تأکید می‌کند: در نتیجه با تأیید خاموش غرب، این افراط‌گرایی رشد کرد و تبدیل به یک نیروی قوی شد و سایه‌اش را بر بخش‌های بسیاری از جهان گستراند. پس از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 که تقریباً تمام کشورهای منطقه به جز ایران از آن حمایت کردند، سرمایه‌گذاری تعداد زیادی از این کشور به سمت گروه‌های افراطی وابسته به القاعده در عراق سرازیر شد تا نظام سیاسی نوین عراق را تضعیف کنند. حوادث یمن، بحرین و مصر نشان می‌دهند که بقایای نظام قدیم دوام زیادی نخواهد داشت.
نویسنده معتقد است: امروز نه تنها داعش تبدیل به یک تهدید تروریستی جهانی شده بلکه یک تهدید وجودی برای کشورهایی است که به شکل سنتی ایدئولوژی زیرین آن را تبلیغ می‌کنند و حالا بخشی از ائتلاف به رهبری آمریکا هستند.
الجزیره تأکید کرد: تنها نیرویی که تحمیل استیلای این تهدید را از دمشق تا بغداد حتی شاید از بیروت تا ریاض سد کرده، جمهوری اسلامی ایران است. تلاش‌های بی‌پایان غرب برای بی‌ثبات کردن الگوی سیاسی ایران شکست خورده است و با حمایت غیر قانونی غرب از افراط‌گرایی در سوریه و نقض ادامه‌دار تمامیت ارضی کشورها، اکنون جمهوری اسلامی سکان‌دار تلاش منطقه علیه افراط‌گرایی است و قدرت‌های منطقه‌ای نوین این امر را به رسمیت می‌شناسند.
الجزیره در پایان نوشت: پس از اعلام خبر عمل جراحی آیت‌الله خامنه‌ای، زندگی در ایران ادامه داشت. نه فقط به خاطر این که مطمئن بودند حال رهبر خوب است، بلکه به این خاطر که یک مجلس خبرگان که مسئول انتخاب بالاترین مقام کشور است، سال‌ها قبل با انتخاب سریع و موفق آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان جانشین آیت‌الله خمینی امتحان خود را پس داده است. رسانه‌های غربی و سازمان‌های حقوق بشر بهتر است با تغییر لحن در نشان دادن کاریکاتور اشتباهی از ایران به فکر خود باشند. اگر این کار را بکنند ممکن است غرب بتواند سیاست‌های بهتری اتخاذ کند.

منبع خبر :  روزنامه کیهان 19مهرماخ 93

تعداد بازدید از این مطلب: 512
موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد


به وبلاگ خودتان خوش آمدید لطفا با نظرات خود ، ما را از راهنمائیهای خود بهره مند سازید.متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود